Kategorier: Ikke kategoriseret

Video: Berlin dagbog dag 1

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sara

Hvor er den god! Jeg elsker, at du har taget småsamtaler med, da det gør det virkelig hyggeligt!! Og hvor er dig og din søster irriterende kønne 😀 Jeg er fan af både jer og konceptet! Godt nytår

Emma Martiny

Hvor er du sød Sara! Godt nytår til dig også 🙂

Amalie

Jaaaa, jeg elsker at se sådan nogle videoer! Bliv endelig ved med at lave dem, de er så hyggelige. Hav en dejlig tur! 🙂

Emma Martiny
Søs

Meget ægte og fint 🙂 – flere af dem.

Jeg har et helt andet spørgsmål som jeg tænker du er kompetent ud i: bareMinerals’ original foundation… Hvor god er den? 🙂 – og hvordan er farverne, hvis man er meget lys? Og ligeledes deres pensler – er de gode?

Emma Martiny

Det er efter min mening en af de bedste foundations, man kan få. Jeg bruger den selv dagligt og kan også anbefale deres børster 🙂 Den fås i helt hvide/lyse farver, men farven fairly light er den mest solgte til en nordisk hudtone. Den bruger jeg også selv 🙂

Søs

Tak, for svar 🙂 Det er så forvirrende med alle de undertoner – der er vist ikke andet for end en tur i magasin.

Natasja

Iiih, så fint! 😀 <3

Emma Martiny

hihi, tak Natasja 🙂

LEAVE A

comment