Kategorier: Ikke kategoriseret

Et tilbageblik på 2014

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Pernille

Du er skisme en sej dame Emma – jeg glæder mig til at få fingrene i din kogebog! 🙂

Emma Martiny

Hvor er du sød Pernille 🙂

Hvor er det fint med sådan en opsamling, hvor du sætter ord på året der gik! Og hold op hvor er det alligevel sejt med den kogebog.
Mit 2014 har været ganske glimrende – sammenlignet med min søster der startede året med at brække benet og min bror der fik fjernet blindtarmen, så har jeg i hvert fald ikke noget at klage over 😉 Nu håber jeg bare at 2015 bliver deres år uden sygdom og andet gøjl der ellers kan komme i vejen!

Emma Martiny

Du har rigtig været den heldige søster 😉 Jeg håber, du får et fantastisk 2015 laura 🙂

Andrea NS

Sikke et skønt indlæg at læse. Du har god grund til at være stolt over dig selv. Ikke kun for dette år men for de seneste synes jeg. Det er en inspiration at se hvordan du er kommet igennem din svære tid, og er nået dertil hvor du er i dag. 🙂
Jeg selv er midt i min egen udgave af det du gik igennem. Puha hvor synes jeg det er svært at se lyset på den anden side, og tro på at alting nok skal blive godt igen. Men det hjælper at vide, at andre har været igennem det samme og er nået videre. 🙂
Rigtig godt og fantastisk nytår til dig Emma, ønsker dig alt det bedste!

Emma Martiny

Jeg sender en masse tanker og kram i din retning, søde Andrea. Jeg lover dig, at det hele nok skal lysne i den anden ende 🙂

LEAVE A

comment