Kategorier: Opskrifter, Salat, Tilbehør

Ristet blomkålscouscous med citron- og tahindressing // Opskrifter fra Go’ Morgen Danmark

7 COMMENTS
SHOW
HIDE

[…] kommet lidt nye retter på menuen, som blandt andet inkluderer denne rødbedesuppe og Emma Martinys blomkåls-couscous. Den er fra hendes nye kogebog, ‘Skønne Salater og Vidunderligt tilbehør’. Den bog […]

Nina

Det ser SÅ lækkert ud! Tror du det er muligt at skifte selve blomkålet ud med gulerødder? 🙂

Emma Martiny

Hej Nina 🙂 Resultatet vil nok blive meget anderledes, men det vil sikkert smage rigtig skønt også 🙂

Heidi

omg emma !!!! jeg har lige lavet denne salat her til aften. puha det smager godt 🙂 det er et hit. jeg er hermed hooked på dine andre opskrifter. det her er intet mindre end fantastisk. jeg skal en ting i morgen og det er i boghandlen og hente et eksemplar af dine bog. juhu du er fantastisk 🙂

Emma Martiny

Hvor er det bare skønt at høre, Heidi 🙂 Håber, du bliver glad for bogen 🙂

Iben

Jeg skal holde pige fødselsdag og vil præsentere veninderne for dinPanang cury med kyllingeboller, som jeg er helt vild med. Tror du denne salat kan bruges som tilbehør, eller hvad vil du anbefale.
På forhånd tak.

Emma Martiny

Hej Iben 🙂 Du kan helt sikkert servere denne salat til. Den er dog mere mellemøstlig inspireret og vil derfor ikke være typsisk til panang curry. Et andet bud kunne være at lave en frisk agurkesalat med finthakket rødløg og mynte/koriander og en frisk limedressing 🙂

LEAVE A

comment