Kategorier: små ting

Små ting

24 COMMENTS
SHOW
HIDE

Ja, jeg tror desværre at I må have fat i et slagbord og nogle rawplugs – det er i hvert fald sådan jeg er opdraget til at gøre det 😉

Emma Martiny

årh, det virker bare så voldsomt for at hænge et lille billede op 🙁

Hej smukke. Tak for link :-*
Har du et link til den der mælkeskummer? Tror den ville være perfekt til Eskild i fødselsdagsgave. Og hvad er det for noget med den der pinjekogle?
Møs

Emma Martiny

Hey you 🙂 Den er fra Nespresso, og jeg fandt den på tilbud til 650 kr. Den er SÅ nice, varmer og skummer mælken på 10 sekunder og larmer ikke.
Og koglen. Google it! Jeg er ved at “ruge” mine egne pinjekerner 😉

Anne-Sophie

Kan du anbefale en god mandelmælk eller er den hjemmelavet? 🙂
Ved desværre intet om slagbor! 😉

Emma Martiny

Du kan købe mandelmælk i de fleste helseskostbutikker 🙂

Da vi var indehaver af en masse lede betonvægge, gad vi ikke bore i dem for at hænge billeder op. Jeg ved med 100% sikkerhed, at vi kun borede for at hænge hylder og knager op, så jeg er ret sikker på, at vi fandt nogle robuste søm, der kunne klare arbejdet med billederne. For billeder havde vi da oppe at hænge – også på ydervæggene. Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige, om vores vægge var noget helt særligt (men hvorfor skulle de egentlig være det), men prøv med nogle betonsøm, før I begynder at bore 🙂

Emma Martiny

Jeg har kig på nogle søm, men er godt nok usikker på, om de kan klare mosten. Det må komme an på en prøve 🙂

Bine

Vi bor også på haven i Århus – med samme trælse betonvægge! Vi har brugt gode mængder af dobbeltklædende tape til at hænge vores små billeder op 🙂

Emma Martiny

Jeg tror også, det bliver løsningen til de små billeder, og så er der nok desværre ingen vej udenom ved de lidt tungere af slagsen 🙂

Dicte

Hej Emma. Det ser godt nok ud til at have været nogle dejlige dage 🙂 må jeg spørge, hvor din fine kop er fra? Den ville jeg gerne drikke kaffe/the af!

Emma Martiny

Hej Dicte 🙂 Den har jeg fundet i en genbrugsbutik 🙂

Søs

Jeg har lige et helt andet spørgsmål 🙂

Jeg kan huske, at du og din kæreste var på kærestetur til Berlin i foråret. Vi planlægger selv en tur, og så tænkte jeg, at du måske havde nogle gode tips – f.eks. hvordan I valgte at tage derned, hvor i overnattede osv.? Du har jo masser af gode mad-anbefalinger 🙂 Men har du andre Berlin-fif?

Emma Martiny

Hej Søs 🙂 Har du set mine små videoer fra Berlin? 🙂

Søs

Det har jeg – men de var fra Nytåret? Der boede I jo hos din søster 🙂 Men hvis man nu ikke er så heldig at kende nogen… Har du lave andre videoer om Berlin end dem nu her?

Emma Martiny

Det hotel vi boede på, da vi var afsted i påsken, vil jeg desværre ikke anbefale, fordi det så langt væk fra den nærmeste U-bahn, hvilket gør det ret besværligt. Ærgeligt, for hotellet var ellers rigtig lækkert.
Alle mine indlæg om Berlin kan du finde under “Oplevelser” –> “Rejser” i menuen, men ja, der er ret meget mad 😉

Søs

Ok 🙂 Jeg fik slet ikke sagt at dine videoer fra Berlin fra nytåret, var noget så hyggelige! – og madtips, dem skal man aldrig gå ned på.

Emma Martiny
Karina

Man kan få små betonkroge til mindre billeder. Det har jeg i hvert fald haft succes med 🙂

http://www.jemogfix.dk/butik/byggematerialer/skruer/kroge.aspx?pid=9041056

Emma Martiny

Tak Karina! 🙂

Mette

Enig med Karina, ingen grund til at bore for billeder! Vi har brugt betonkroge i forskellige størrelser fra den isenkræmmer mellem lille torv og store torv. De er perfekte! De store holder nemt et 50 x 70 billede med en tung ramme.

Emma Martiny

Perfekt Mette! Dem må vi på jagt efter 🙂

Annika

Hej Emma.
I kan sagtens bore i væggen, og sætte en skrue, søm, hvad i nu lyster. Men en af de eneste veje til at det bliver hængende uanset hvad – er montagelim, som kan købes i alle byggemarkeder og det koster ikke noget. Jeg har det både til hylder og knager i min lejlighed, hvor der både er tynde gips vægge og mursten og beton vægge. Min far gjorde det nemlig da jeg flyttede ind – og han siger det er det eneste der holder i sådan nogle møg vægge.

🙂

Emma Martiny

Men hvad så, når de skal ned igen? Har man så ikke ødelagt hele væggen? 🙂

LEAVE A

comment