Boghvede-galette med rødbede, feta og karameliserede rødløg

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Janni

Øj, det ser dødlækkert ud! Mmm!
Nu ved jeg ikke om denne opskrift er fra din kogebog, men jeg er også nødt til at rose din flotte bog! Den ser virkelig lækker og gennemført ud!

Jeg ved ikke om du har lavet sådan et indlæg(?), men jeg synes det kunne være lidt sjovt, med et indlæg om fun-facts om din bog og processen bag – for os andre dødelige, der aldrig kunne finde ud af at skrive sådan en;) Fx hvor lang tid det tog samle opskrifter, er alle opskrifter nogen du har lavet fra bunden, var det dig der single-handedly tog alle beslutningerne bag bogen osv. Bare en ide! God lørdag:)

Hold op hvor ser det lækkert ud! Og hvorfor har jeg aldrig hørt om den form for tærte før?! Det lyder jo super nemt 😀

Sofie

Absolutement delicieux !!
– Lavede denne til aftensmad i går og tror snart jeg må investere i din kogebog eftersom jeg har afprøvet flere af dine opskrifter her på bloggen. 🙂

Anja

Kære Emma

Jeg har lige lavet galetten (dog uden frisk timian, da det ikke var til at opstøve i den lokale døgnnetto). Resultatet var sublimt lækkert! Jeg må investere i din kogebog altså!
Tak for lækre og kreative opskrifter!

fredagskrammer 🙂

Emma Martiny

Hvor er det godt at høre! En kæmpe weekendskrammer tilbage til dig 🙂

Julie

Så lækkert fyld! Jeg har lavet den to gange nu, dog lavede jeg en anden tærtedej denne gang, da boghveden gjorde det for tørt til min smag. Jeg lavede også en dobbeltportion af løgene, da de var så lækre og lidt mere feta. Det bliver ikke sidste gang!

Camilla Kirstine

Kæreste Emma!
Jeg har med stor succes lavet virkelig mange af dine lækre opskrifter og har længe haft netop denne i kikkerten. Jeg tænkte dog på, om man kan udskifte boghvedemelet med en anden meltype? Og i så fald, hvilken vil du anbefale?

Kh Camilla Kirstine.

Emma Martiny

Hej Camilla 🙂 Du kan sagtens bruge en blanding af almindelig hvedemel og speltmel i stedet 🙂

LEAVE A

comment