Kategorier: Ikke kategoriseret

5 blog crushes #3

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Pernille

Helt urelateret til det fine indlæg er jeg bare nødt til at rose din kogebog, som jeg faldt over i en bogbutik lørdags og allerede har taget i brug. Den er fantastisk og meget inspirerende og smuk (med smukke billeder fra skønne Århus, hvor jeg også bor), og samtidig er opskrifterne ikke mere indviklede end at man godt tør give sig i kast med dem. Vil straks starte med at følge dig her på bloggen også:-)

Emma Martiny

Tusind tak for din søde kommentar Pernille 🙂 Jeg håber, du bliver rigtig glad for bogen.

Jeg er i sidste måned begyndt at blogge. En anderledes, reflekterende og personlig blog: http://www.kaldmigbareisa.blogspot.dk
Tak for en god blog Emma! 🙂

Jeg vil godt rose dig for en fantastisk blog, samt et fedt podcast som jeg lytter til hele tiden. (ja har hørt dem flere gange)
og jeg glæder mig helt vildt til din kalender kommer ud, det er et must have bum!!

jeg har også blogget i en del tid, og jeg er vild med det.
min blog er http://blomsterafhjertet.dk/
og mit højeste ønske er bare at der var flere der gad at følge med.

Endnu en gang tak for super inspiration og altid godt humør.

– Malene

LEAVE A

comment