Kategorier: Ikke kategoriseret

INTERIØR INSPIRATION // orientalske tæpper

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Nanna Frank

Vi har et tæppe fra genbrug under vores mørke runde teaktræs spisebord ;-). Samme “mønster” som de orientalske tæpper du drømmer om – bare i hvidt. Det er jeg så glad for og det giver en lækker kontrast til vores mørke Farstrup bord og stole. Nu skal jeg så bare finde en spisebordslampe…. Så hvis du finder en der er flot som passer til et mørkt rundt bord, så siger du bare til 😉

Emma Martiny

aaaarh det lyder flot! Vi har en helt klassisk PH-lampe. Dem synes jeg er så fine, og de passer jo til alt 🙂

Nanna Frank

åh ja! Den er så fin! Sådan én kunne det godt være.. Eller en Verner Panton eller Louis Poulsen.. Jeg må gennemrode dba for gode tilbud! Og psst, jeg kiggede lige på tæpper derinde og der er masser orientalske tæpper til billige penge ;-).

Emma Martiny

årh! det bliver jeg nødt til at kigge nærmere på 😉 God shopping til dig også Nanna 🙂

LEAVE A

comment