Kategorier: Ikke kategoriseret

Vifa Helsinki Højtaler

13 COMMENTS
SHOW
HIDE

Hvor er det nogle fine billeder! Skøn stemning. Jeg elsker “still life” billeder.

Emma Martiny

Tak Johanne! 🙂

Charlotte

Jeg er vild med det.

Emma Martiny

Tak Charlotte! 🙂

sikke en lækker kampagne – der passer du da helt perfekt ind! … bare det var mig 😀

Emma Martiny

Tak Amanda, hvor er du sød 🙂

Hvor er det nogle flotte billeder – både med dig, men stemningen i dem er jo også så rar 🙂

http://monicablander.bloggersdelight.dk

Emma Martiny

Tusind tak Monica 🙂

Karoline

Wauw! Hvor er det nogle lækre billeder. Respekt til både modeller og fotograf 😉 Selvom jeg har kommenteret på dit hår før, må jeg altså igen sige, at det virkelig er lykkes dig at få det lange, sunde hår, du har ønsket. Det (du!) er SÅ flot.

Emma Martiny

hvor er du bare sød, Karoline 🙂 Kæmpe krammer til dig!

Det er virkelig nogle gode billeder – må sige, at højtaleren altså også er ret lækker…. Min kæreste og jeg har haft lidt uenigheder om hvilke højtaler vi skal have, men jeg vil lige vise ham dem her! 😀

http://modetendenser.dk

Emma Martiny

Tak du! 🙂 Min kæreste er i hvert fald rigtig godt tilfreds med, at der flytter en ind her hjemme 😉

Føøøj hvor er den også bare lækker! Og DU er da bare SÅ god!! Fedt at du får sådanne muligheder 🙂

LEAVE A

comment