Mexitærte med bund af søde kartofler

27 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jo tak! Min kæreste og jeg har pænt ventet spændt på den 😉

http://monicablander.bloggersdelight.dk

Emma Martiny

Jeg håber, den bliver en succes! 🙂

Bente Busk Kjær

Hej Emma.
Ser rigtig lækkert ud, så den skal prøves.

Emma Martiny

Den er super god! Held og lykke i køkkenet 🙂

Stephanie

Denne opskrift kommer som sendt fra himlen. Den skal jeg lave i aften!

Tak, Emma 🙂

Emma Martiny

Det var så lidt søde Stephanie 🙂 Jeg håber, det smager!

Alberte

er der noget man kan bruge i stedet for kødet, hvis man er vegetar?☺️

Emma Martiny

Hej Alberte 🙂 Hvorfor ikke prøve, at tilføje røde linser? Det vil dog ikke blive det samme resultat, da du ikke får smagen fra chorizopølsen 🙂

God idé, hvor ser det bare lækkert ud! (:

Marie Andersen

Hej Emma. Jeg tænkte at jeg ville lave denne i weekenden, da den lyder virkelig god, og jeg har haft stor succes med dine dejlige opskrifter før. Jeg har også været så heldig at få din kogebog foræret, men jeg har svært ved at finde ud af hvilken salat der ville passe til tærten. Jeg har prøvet at kigge lidt i din kogebog, men jeg synes jeg er lidt på bar bund. Hvilken salat har du serveret til?

Emma Martiny

Hej Marie 🙂 Tak for de søde ord. Jeg tror, du vil være vild med tærten 🙂 Jeg ville lave en grøn salat til, da tærten mætter meget i sig selv. Et forslag kan være “Icebergsalat med jordskok, æble og kærnemælksdressing”, men “salsa-salaten” vil også være oplagt – den passer jo til det mexicanske tema 😉

[…] Emma Martiny har lavet en opskrift på en Mexitærte med bund af søde kartofler. Det lyder næsten for godt til […]

Linette

Den ser fantastisk lækker ud, den tærte, og jeg har tænkt mig at servere den for min kæreste i morgen 🙂 Ingen af os og dog særligt begejstrede for chorizo, så vil høre om du har et forslag til et alternativ? Noget andet som kan bidrage med god smag..
– Linette

Emma Martiny

Hej Linette 🙂
Hm… Der er ikke noget, der vil give det samme resultat, men måske I kan prøve med noget bacon, røget skinke eller lignende. Ellers kan det måske bare undlades 🙂

Linette

Hej Emma 🙂
Jeg lavede tærten, med chorizo, og hold nu op, det var lækkert! Det er i hvert ikke sidste gang jeg har serveret den! Allerbedst var det, at min kæreste blev propmæt, selvom der endnu var en lille rest tilbage, og han spiser normalt for 3 voksne mænd 😀

Emma Martiny

Det er jeg glad for at høre Linette 🙂 Min kæreste er også vild med opskriften – og vi sidder altid begge tilbage propmætte med en masse tærte til overs 😉

Ole

Hov, du glemte at nævne eddiken i opskriften, så derfor glemte jeg også at putte den i. Vil du ikke lige nævne den også, så ikke den overses? 🙂

Emma Martiny

Gud nej! Du har ret, det er ændret nu 🙂

Alexandra

Helt uimodståelig lækker (og nem at give sig til) tærte! tak for opskriften 🙂

Emma Martiny

Det var så lidt Alexandra. Godt nu havde succes med den 🙂

Rune

Virkelig lækker! Kan varmt anbefales

Rune

Virkelig lækker. Kan varmt anbefales

Birgitte Jakobsen

Meget lækker tærte! Serverede den i aftes og selv tre lidt skeptiske børn roste den og syntes, den smagte rigtig godt. Dejlig blog du har 🙂

Emma Martiny

Mange tak Birgitte 🙂 Dejligt, det var en succes 🙂

Christina

Hej Emma.
Den tærte ser for lækker ud. Desværre har jeg en mand der ikke kan li hvidløg. Kan man smage der er hvidløg i. For synes også man bliver lidt snydt hvis man skal undvære det.

Pernille

Så lækker. Smager virkelig godt og er nem at lave. Kan klart anbefales.

Mona

Også anbefalinger herfra.
Jeg tilsatte gulerødder, bladselleri og grønne linser til fyldet og så spiste vi den som hovedret. Vildt lækkert!

LEAVE A

comment