Kategorier: Martiny Podcast

Martiny Podcast // Episode 05: Kia Ellegaard Møller

15 COMMENTS
SHOW
HIDE
Lika

Spændende. Jeg kunne rigtig gidt tænke mig at høre et interview med Sneglcille 🙂

Emma Martiny

Det er noteret 😉

Sarah

Thumbs up for dine gode potcast, men kan der måske også godt komme nogle, hvor personen ikke er fra bloggerregi? 🙂

Emma Martiny

Hej Sara 🙂 Jo, det gør der, men jeg starter “nemt” ud. En stor del af mit netværk er jo bloggere 😉 Hvis du har nogle forlag, er de meget velkomne.

Jeg glæder mig allerede til næste podcast! 🙂

Emma Martiny

Det er så fedt at høre, søde Ida 🙂

[…] I starten af januar satte jeg mig ned med en kop kaffe og skypede med sødeste og dygtige Emma Martiny. Det er der kommet alletiders podcast ud af. Jeg snakker i 38:12 minutter om min karriere, hjertesorger, om at dele personlige ting på nettet om at være fierce in life. Hvis I har lyst til at høre det – evt. på vej hjem fra arbejde i morgen eller som godnathistorie, så kan podcasten findes lige her. […]

Christina

Hej Emma
Lidt feedback. Jeg blev nødt til at stoppe med at høre podcastet, fordi dine “ja”, “hmm”, “mm”, “okay” oveni Kias svar irriterede mig ret meget. Måske du bare kan nikke til hende i stedet for at sige de lyde. Jeg synes desværre det var vildt forstyrrende og det er ærgerligt fordi jeg er sikker på Kia havde en masse spændende på hjerte. 🙂

Emma Martiny

Hej du
Jeg kan sagtens forstå, hvad du mener, og vil bestemt tage det til efterretning… Men jeg må altså indrømme, at du lyder virkelig ret let irritabel 😉

Hej Emma,
Jeg er virkelig vild med dine podcasts! Kæmpe thumbs up for dem og dit arbejde med det 😀

Jeg synes også, som Kia siger, det kunne være interessant med en snak med Acie!

Jeg skrev en kommentar ala denne den anden dag, men jeg ved ikke, om jeg er blevet fanget i et spam-filter eller om noget er gået galt 🙂

Emma Martiny

Hej Tina 🙂 Jeg ved heller ikke lige, hvad der er sket. Men tusind tak! 🙂 Acie er bestemt på min liste.

Så fint <3 jeg synes jo både Kia og du er så seje!

Jeg er i øvrigt meget begejstret over din fine og personlige vinkel på podcast-mediet! Det er godt gået og jeg glæder mig til at lytte til flere.
Kh Ann-Christine

Emma Martiny

Tusind tak, søde Ann-Christine 🙂

Sikke et fedt tiltag. Virkelig fin podcast med Kia. Både du og hende gør det virkelig godt. Mere af det:)

Emma Martiny

Tak Signe! 🙂

LEAVE A

comment