Indisk cashew-karry med ristet blomkål

26 COMMENTS
SHOW
HIDE

Du skal ikke være ked af det med snapchat! Jeg endte med at slette min snapchat, og ved ikke om jeg nogensinde får det igen, fordi jeg bare ikke fattede konceptet. Jeg er kun 21, og kan stadig ikke overskue ny teknologi og fancy apps – utroligt nok! 😀

Og wow, hvor ser det godt ud! Det må absolut prøves af 🙂

Emma Martiny

Haha, vi må til at komme med på beatet 😉

Søs

Lige præcis sådan en opskrift har jeg ledt efter – som i fuldstændig den her! 😀

Emma Martiny

Fedt at høre, Søs! Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den 🙂

Søs

Det var så sindsygt lækkert! Jeg erstattede blot yogurt med soyamælk for at gøre den vegansk – Emma, det er din bedste opskrift til dato! Det er i hvert fald tæt på 🙂 Jeg lavede Socca og sorte ris til. Jeg er meget imponeret! – og jeg synes generelt dine opskrifter er rigtig gode, men denne her – SÅ godt!

Emma Martiny

Skønt at have, at du synes om den 😀 Jeg er også helt tosset med opskriften 🙂

Ida

Uhmmmm, det ser lækkert ud!! 🙂
Hvilke krydderier køber du? Jeg har svært ved at vurdere, hvor stor forskellen i kvalitet egentlig er mellem de forskellige mærker. Jeg oplever tit at bruge meget mere af er givent krydderi end der står i en opskrift – så enten er det mine smagsløg, der er lidt slappe eller mine krydderier, der er det. Alternativt kan jeg bare ikke få smag i mad

Emma Martiny

Hejsa ida 🙂 Jeg plejer at købe krydderier i etniske butikker eller dem, der urtekram (de er virkelig gode!).

Ida

Tusind tak, dem vil jeg prøve! 🙂

Caroline

Hej Emma 🙂
Jeg er ikke så god til at få kommenteret, men jeg læser altså flittigt med alligevel! Og så vil jeg blot lige fortælle, at jeg lavede opskriften her i går aftes, og det var noget af det lækreste, jeg længe har smagt – den ret skal jeg helt sikkert lave igen, næste gang jeg får gæster, ingen tvivl.

Emma Martiny

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive en lille hilsen, Caroline 🙂 Det betyder rigtig meget. Jeg er glad for, at opskriften var en succes 🙂

Sarah

Hej Emma 🙂 Jeg lavede den her til min familie i går – de har alle spurgt om opskriften. Tak for din evige inspiration!

Emma Martiny

Hvor er det dejligt at høre!

Emma

Kære kære navne-søster Emma

Så er jeg igen endt på denne opskrift, og det gruelige gik derfor op for mig: Nemlig at jeg aldrig fik skrevet de rosende ord, som bør medfølge herfra for denne ret! For NØJ, cashew-karry-blomkål-xxx kombinationen er fantastisk! Jeg serverede den med frisk spinat og hjemmelavet naan-brød, og alle fire i familien var solgte – og den er således bestemt som passende gæste-mad til i morgen, hvorfor jeg nu landede herinde igen og kunne rette op på min store fejl at undlade et enormt TAK for evig inspiration!
Rigtig god torsdag 🙂

Emma Martiny

Hej du 🙂 Hvor er det bare SKØNT at høre. Jeg håber, jeres gæster var vilde med opskriften også 🙂
Kæmpe knus til dig, og tak fordi, du tog dig tid til at skrive en kommentar.

Katrine

For pokker hvor smager det godt Emma! 🙂
Jeg brugte vandet som nødderne stod i, og så lod jeg retten simre med brunede kyllingeoverlår i, det blev virkelig godt. Hvis man, ligesom mig, godt kan synes at kokosmælk kan blive lige fed nok i smagen, kan jeg anbefale at servere retten med et par limeskiver til!

Katrine

*kyllingelårene blev brunede sammen med løgene. Jeg kom dem i igen efter at have tilføjet blenderblandingen og lod det simre i 45 min, hvorefter jeg kom blomkål med et par minutter.

Emma Martiny

Mmmm, det lyder også godt, Katrine 🙂 Dejligt at høre, at du havde succes med retten.

Line

Kan man erstatte skyr/græsk yoghurt med et ikke-mælkeprodukt? Prøver nemlig at cutte det ud af min kost 🙂

Emma Martiny

Hej Line 🙂 Du kan bruge soya-yoghurt 🙂

Louise Haugaard

Hej Emma 🙂 Tror du at det ville fungere at bruge mandler i stedet for cashewnødder?

Emma Martiny

Hej Louise 🙂 Nej, det tror jeg desværre ikke.

Anna

Hej Emma ?
Synes du, at du opnår bedst resultat med skyr eller græsk youghurt? Tænker nemlig at fedt-mæssigt er der stor forskel, og det har vel betydning?

Emma Martiny

Altså jo fedt giver smag, så jeg ville vælge 10% 😉 Men skyr fungerer også helt fint.

Kirsten

Hej Emma
Denne her opskrift lyder simpelthen så god, at jeg må servere den når jeg får gæster! Men jeg skal forberede en del mad, og derfor vil jeg høre, om man kan lave retten om eftermiddagen, og så varme den op om aftenen og så først putte blomkålene i lige inden servering? Desuden vil jeg gerne lave den med kylling. I så fald, hvordan vil du så tilsætte det? 🙂

Emma Martiny

Kære Kirstine 🙂 Du kan sagtens lave retten men tilsætte blomkål inden servering. Kyllingen bruner du i gryden, når løgene er svitset. Det kan sagtens simre med, også selvom du opvarmer retten igen 🙂

LEAVE A

comment