Sommerlig salat med boghvedekerner

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Christina

Hej Emma,
Jeg fik din fine kogebog i kandidatgave og er helt blæst bagover af de smukke og lækre retter – fra start til slut! Her til aften har jeg lavet din burritobowl og HOLD NU OP hvor var den lækker! De næste måneder skal aftensmaden udelukkende bygge på din fine kogebog og jeg glæder mig! 🙂
Knus Christina

Hvor er det smukke service fra?

Emma Martiny

Det er fra Tiger af alle steder 😛

Emma Rensvik

Hej Emma,

Jeg er super inspireret af dit sunde og lækre univers! Jeg har dog sindssygt svært ved at finde boghvedekerner, jeg kan kun finde boghvede- gryn og flager. Hvor finder du dine?❤

Emma Martiny

Hej du 🙂 Mange tak! Dejligt at høre 🙂
Du kan købe dem i helsekostbutikker eller i større supermarkeder såsom Super Brugsen 🙂

LEAVE A

comment