Små ting

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
Pernille

Hvor ser den der bagte havregrød bare lækker ud! Har du en opskrift på den? 🙂 God mandag!

Emma Martiny

Hej du 🙂 Det er en opskrift fra Herlig & ærlig mad, hvor jeg blot har tilsat hindbær 🙂

Hvor er den bare alt for smuk, den der markbuket. Valmuer minder mig sådan om min barndom laaaaangt ude på landet, og selvom det nærmest er en form for ukrudt, så vil det altid være én af mine yndlingsblomster. Hvis bare vi havde flere af dem herinde i byen 🙂

Kram
// http://www.moonlitmadness.dk

Bagt havregrød – hvor ser og lyder det lækkert! Har du en opskrift søde Emma?

Emma Martiny

Det er en opskrift fra Herlig & ærlig mad, hvor jeg blot har tilsat hindbær 🙂

Kom ned forbi enden af din ynglings gade, enten tirsdag eller torsdag og sving forbi mö & flös Det kunne være så fedt at få et besøg af dig, og evt et lille billede. Spørg efter Louise, det er mig. Jeg er stor fan, så skal nok kunne genkende dig 😉

P.S. Hvornår kommer din kalender. Jeg glæder mig så meget!!

Fie

hvor ser det første billede lækkert ud! Er det mysli eller?

Emma Martiny

Hej fie ? yes, müsli en fra Herlig og ærlig mad ?

[…] til Ellos.  … Jeg fortalte om min juli måned, … lavede vegansk sushi, … og delte små ting fra ugen, der gik. … Emilie tippede om Paris for sidste gang, … og jeg gav en update på […]

LEAVE A

comment