Video: Bagt grød med banan og peanutbutter

5 COMMENTS
SHOW
HIDE
Rikke

Mums hvor ser det lækkert – og nemt! – ud.
Tror du man kan bruge risdrik (eller måske soyamælk?) i stedet for mandelmælk og stadig få et lækkert resultat ud af det? Mandelmælk er desværre lidt dyrt til mit SU-budget, og risdrik er oftere på tilbud. Desværre er det oftest mandelmælk der bliver foreslået i diverse bageopskrifter som substitut til mælk, men måske er det noget med konsistensen? Har faktisk længe undret mig over, om man mon kan bruge risdrik i stedet for i sådanne slags opskrifter, så håber, at du måske kan hjælpe mig 🙂

Emma Martiny

hejsa Rikke 🙂 Det tror jeg helt bestemt. Jeg bruger også sommetider risdrik, og det fungerer helt fint 🙂

Sabrina G.

Det har været en af mine go to morgenmadsopskrifter i laaang tid! Det er i mine øjne en rigtig hygge-morgenmad og jeg spiser det, når jeg har en god tid om morgenen – F.eks. i weekenden eller hvis jeg skal møde sent i skole i hverdagene (hvilket dog sjældent sker :-/ ). Jeg rører dog peanutbutteren ud i selve grøden, hvilket også er lækkert. Og hvis jeg skal være et rigtigt skarn, tilsætter jeg også lidt mørk chokolade i små stykker! Din opskrift på bagt gulerodsgrød er bestemt også et hit, ds den luner dejligt på kolde dage 🙂

Emma Martiny

uuuh, chokolade lyder heller ikke dårligt 😛 Jeg plejer ofte at lægge et par stykker mørkt chokolade over overfladen 😉

Susan K

Den fungerer også fantastisk med kokosmælk 😉

LEAVE A

comment