Kategorier: Min Måned

Min måned // September 2016

7 COMMENTS
SHOW
HIDE

Det hele lyder bare så vanvittigt spændende! Jeg glæder mig især til at høre mere om caminoen. Det er en ting, der ligger så langt fra mig at gøre, for jeg tror, jeg er bange for at være så meget med mig selv – derfor håber jeg, du har lyst til at dele oplevelsen med os! 🙂

https://frejalyngbo.wordpress.com

Emma Martiny

Det kan du tro, jeg vil, Freja 🙂

Laura

Seje, søde Emma! Udefra set har man (læs: jeg) i lang tid nærmest undret mig over, at bægeret ikke er flydt over endnu. Det er betryggende at læse, du virkelig tager hånd om det.
Jeg har selv hældt for emget vand i glasset ad 2 omgange – det kan ikke anbefales.
Pas på dig selv!
Jeg håber, du får den dejligste tur på Caminoen og holder fri med god samvittighed – omend, du vil blive savnet her på bloggen.
Knus

Emma Martiny

Hej søde Laura 🙂 Tak for omsorgen. Jeg lover, at jeg gør det bedste for at passe på mig selv. Det er nemlig bestemt ikke for sjovt, når travlhed forvandles til stress.
Kæmpe kram til dig.

Hvor er det hele spændende for dig. Og jeg glæder mig virkelig til at høre om, hvordan det er at gå på Caminoen. Er selv begyndt at overveje, om det kan være noget for mig, så det må du endelig huske at fortælle om, når du er kommet hjem igen 🙂
God måned til dig!

Emma Martiny

Hej du 🙂 Det kan du tro, jeg vil. Glæder mig meget til at opleve det selv også .-)

Hej Emma

Jeg ønsker dig BUEN CAMINO, jeg har selv gået der med mind mand (dengang kæreste) og vi ankom til Santiago på datoen – der året efter var vores bryllupsdag – sådan en fin oplevelse.

Jeg rejser også til kbh ca 2 gange om måneden, og nyder det. Samtidig så tager det mig flere dage at komme “ovenpå” igen efter rejse og sove i en hotelseng mm. Hvordan holder du energien oppe?

Kærligst Kamilla

LEAVE A

comment