Kategorier: Frokost, Mad, Opskrifter

Spejlægsreder med gulerod, sprød ost & chia-karse

3 COMMENTS
SHOW
HIDE
Helle

Kære skønne Emma,
Tusind tak for en dejlig blog.
Jeg har et spørgsmål som ikke omhandler indlægget her, men omhandler jeres kalender, som jeg selv var en af de første til at få fingre i.
Jeg har nu brugt den her i starten af januar, men er løbet ind i lidt af et problem med den. Da jeg er studerende på 9. semester så har jeg her i januar haft eksaminer og ekstra pres på hverdagen generelt. Kalenderen er i den sammenhæng blevet brugt til at lave lister og skrive de ting ned jeg først skulle fokusere på senere eller blot hvor meget jeg skulle nå i løbet af dagen.
Mit problem opstår så når jeg har dårlige dage eller finde ud af at der er noget andet der er vigtigere at jeg får gjort.
Jeg får således punkter som er svære at få krydset af. For mig kommer der så en meget stor følelse af dårlig samvittighed og stress over listerne der ligger og venter. Jeg vil gerne høre, hvordan du håndterer det og specielt i forhold til at bruge kalenderen som en hjælp i stedet for at den er et minde om alt det man ikke kan nå. Jeg tog mig selv i at gemme den i et skab et par dage indtil jeg fik overstået en frygtet eksamen.
Kærlige hilsner,
Helle

Emma Martiny

Hej Helle 🙂
Jeg tror, det er vigtigt, at du gør op med dig selv, at det ikke er kalenderen, der skaber stress, men de tanker, du tænker. Husk, at en to-do-liste blog skal være en hjælp til at “tømme hovedet” for de opgaver, du ellers skulle gå og holde styr på og kunne risikere at glemme. Jeg får slet-slet (slet!) ikke streget alle mine punkter ud dagligt – som regel er jeg slem til at overvurdere mig selv 😉 I stedet gør jeg det, når dagen er slut, at jeg kigger de ufærdige opgaver igennem og vurderer, om de stadig er vigtige. Er det det, bliver de rykket til næste dag. Er det det ikke (og det sker faktisk ofte), sætter jeg blot et lille kryds 🙂

Måske ville det hjælpe sig at skrive i kalenderen med blyant og så bare viske opgaverne, du finder ud af, du ikke magter, ud? En anden idé kunne være, at du kun må skrive 3 punkter ind ad gangen, så du ikke bliver overvældet.

Kæmpe store klem fra Emma

Helle

Tusind tak for svar.
Det har helt sikkert sat nogle tanker i gang. Jeg har det nok med at være lidt for over for mig selv når dagene ikke går som de var planlagt.

LEAVE A

comment