Chili sin carne // Opskrift fra PLANTEMAD

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Helle

Nøj, det ser lækkert ud – dét må jeg prøve. Er stor fan af at sprede køddet lidt ud på ugedagene. En veninde og jeg lavede i øvrigt din chokoladekage til nytår og den var et hit. Vi brugte chokolade med havsalt i kombination med den almindelige chokolade og det smagte så lækkert. 🙂

Emma Martiny

Hvor er det dejligt at høre, Helle 🙂 Skønt, den var en succes 🙂

Mmmm, det ser SÅ lækkert ud!
Jeg har længe ledt efter en god opskrift på netop Chili sin carne, men synes altid der skal meget forskelligt i, som jeg ikke rigtig har i mit køkken. Men dette ser da ud til, at være nogenlunde til at gå til 🙂

Emma Martiny

Den er super let at gå til 🙂 Glæder mig til at høre, hvad du synes 🙂

hvor ser det lækkert ud og lækre ingredienser der kommer i 🙂

Rigtig god aften.

Heidi

Har lige lavet denne ret her til aften – Wow der er meget mere end til 2-3 personer. Enten spiser vi meget lidt hos mig eller også er opskriften tiltænkt meget sultne personer. Bla 2 dåser bønner og 2 dåser hakket tomat er meget dækket ud på 2 personer. ? Anyway det smager godt og var et hit . Så den skal laves igen . Men måske nok halveres i opskriften. Kommer til at spise chili hele ugen nu ?

Simon Simonsen

Super favorit. Laver som regel en dobbelt potion og fryser ca 3/4 dele ned i 4 persons mængde. Så er der til en nem super god ret i løbet af ugen. Vi bruger den som chili sin carne, fyld i tortillas, tacoskaller og lagsagne. Fungere super godt 🙂

LEAVE A

comment