Kategorier: Martiny Podcast

Martiny Podcast S2E5 // Camilla Julie Skov Hansen om afhængighed af sociale medier & at gå offline

11 COMMENTS
SHOW
HIDE

Så spændende! Er aldrig rigtig kommet i gang med podcasts, men har netop fundet dine frem, så nu skal det prøves 🙂

Emma Martiny

Hej søde Emma.
Det er virkelig et spændende podcast! Jeg synes, I tager fat i et vildt tankevækkende (og ikke mindst svært) emne. For hvordan finder man balancen mellem online og offline, og hvornår tager det overhånd? Jeg synes selv, at jeg i perioder kan blive forpustet af de sociale medier, fordi man hele tiden skal følge med, være på og dele. Jeg synes, det er så sejt, at Camilla har valgt at sige fuldstændig stop. Det kræver dælme mod! Når jeg selv synes, at onlineverdenen fylder for meget, er mit bedste tip at logge af. Altså logge af Instagram, Facebook, SnapChat mm. Så skal jeg aktivt logge ind, når jeg gerne vil følge med og bliver derfor ikke taget i pludselig at scrolle gennem Instagram uden at tænke over det. Derudover har det også været en befrielse for mig at slå diverse push-meddelelser fra. Faktisk får jeg kun beskeder fra Messenger, og det synes jeg er mere end rigeligt. Tak for en halv times dejlig refleksion. Rigtig god dag. Knus

Emma Martiny

Hey du 🙂
Tak! Det er nemlig svært – jeg har spekuleret over spørgsmålet “hvorfor blogger du?” hele ugen, og er stadig ikke nået frem til et klart svar.
Vildt god idé med at logge af. Jeg bruger det, når jeg virkelig skal koncentere mig (fx om en arbejdsopgave), men hvorfor ikke også gøre det, når jeg holder fra?
Rigtig god dag til dig. Håber, du har fået en god start i praktikken 🙂

Så fedt at du er tilbage med en ny sæson! 🙂
Jeg har lige et lille ønske til et podcast-emne. Jeg kunne nemlig vildt godt tænke mig at høre lidt om hvordan man lærer at tackle de dårlige perioder i forbindelse med bloggen. Jeg har det personligt selv sådan at jeg kan blive rigtig trist når sidevisningerne falder og jeg ikke tjener særlig mange penge ind. Og det er jeg virkelig dårlig til at håndterer. Måske man kunne lave en podcast om de perioder hvor det kan være lidt surt at blogge? 🙂

Kan dog ikke huske om du har et afsnit med dette emne, så hvis det har været omtalt i podcasten må du meget undskylde. 🙂

Emma Martiny

Hej Alberte 🙂
Mange tak! Tak for dit ønske. Det kommer jeg faktisk lidt ind på i denne uges podcast, så det kan du glæde dig til 🙂

Lika

Spændende afsnit. Og spændende betragtninger, som Camilla har. Jeg har selv taget mig selv i at sidde AAALT for meget med min telefon (har vi ikke alle det?) og nu har jeg besluttet, at når jeg er hjemme omkring kl. 15-19, så holder jeg telefonen slukket mest muligt – ikke noget med sociale medier lige i det tidsrum. Hjælper at jeg leger og er sammen med min lille dreng, han holder mig fint beskæftiget 🙂

Emma Martiny

Dejligt, du synes om det 🙂
Det lyder som en virkelig god beslutning, du har taget, Lika. Der vil jeg også gerne nå til, når jeg engang får børn 🙂

Sikke mange tanker denne episode satte gang i hos mig! Glæder mig til at høre din vinkel på problematikken på søndag 🙂 Tak for er lærerigt, tankevækkende og hyggeligt podcast 🙂

Emma Martiny

Dejligt at høre, Nadia 🙂 Glæder mig til at dele næste episode med dig 🙂

Denne podcast satte virkelig nogle tanker i gang hos mig. Vildt spændende emne at tage op, og de tanker, det har sat i gang hos mig, tænker jeg måske kan bruges til liiige at stoppe op en gang i mellem og overveje, hvordan jeg navigerer rundt på de sociale medier, så jeg stadig er jordnær, og den samme person, som da jeg begyndte “blogeventyret”. På den anden side får jeg også enormt meget positivt ud af at være krea med bloggen, så det er med at finde en form for balance.
Tak for en dejlig podcast,

Knus Anna

LEAVE A

comment