Kategorier: Ikke kategoriseret

Video // Favoritter – februar 2017

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Mie

Kære Emma,

Den kjole fra Ganni er bare så fin altså! Jeg er dog lidt i tvivl om, hvorvidt jeg er for høj.. luksusproblem.. haha, men den kan jo skære for kort. Må jeg spørger, hvor høj du er og hvilken størrelse du har den i?
Mange tak!
God weekend!

Knus

Emma Martiny

Hej Mie 🙂
Jeg er også SÅ glad for den! Jeg er 1.68, og har den i en størrelse small. Tror dog sagtens, du vil kunne bruge den, selvom du har længere stænger end mig. Føler slet ikke, den er så kort.

Mie

Hej Emma.

Tusind tak for svaret! Jeg må smutte forbi for at prøve den 😉

Rigtig god tirsdag!
Kh

Pernille

Hej Emma 🙂
Sikke en fin video!
Jeg mindes, at du tidligere har anbefalet en Braun epilator.
Foretrækker du EFI skraberen over den?
/ Pernille

Emma Martiny

Hej Pernille 🙂 Tak! Jeg er stadig vild med Braun epilatoren, men jeg må indrømme, at jeg er kommet lidt ud af rutinen – det er bare lige en tand mere besværligt. Dog har jeg tænkt mig, at jeg skal til at gro mine hår ud, så de kan blive epileret væk til sommer 😉 Begge produkter er altså virkelig anbefalelsesværdige – det er bare en smagssag 🙂

Dit humør smitter helt vildt, så skønt 😀 Hvilken læbestift/gloss har du på i videoen?

Emma Martiny

Du er sød, er du! 🙂 Jeg har en lipstain fra Benefit i farven “Cha Cha Tint” på 🙂

LEAVE A

comment