Kategorier: Dagens outfit, Mode

“Hendes kjoler er altid fra Ganni” // Nyheder + favoritter på tilbud

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Michelle F.

Alle ganni’s print er simpelthen så fine. Mit spørgsmål er så; hvordan kan du gå så meget i kjoler, når det er SÅ koldt? Har du et godt tip til varme strømpebukser? 🙂

Emma Martiny

Jeg smider en strik + en varm jakke over, når jeg er ude. Og så har jeg 2 x strømpebukser på på eksta kolde dage 😉

Anonym

Jeg synes jeg læste et sted, at du også havde det rigtig godt med at støtte et dansk brand, der blandt andet arbejder for bedre miljø. Til det vil jeg bare lige tilføje (og det er virkelig ikke ment som en personlig hetz mod dig!) at du samtidig støtter et dansk brand, der nægter at indgå en overenskomst og i øvrigt underbetaler deres medarbejdere. Og det der med deres miljøpolitik er vidst også mere snak end reel handling.
Igen – det er ikke personligt møntet på dig. Jeg kan sagtens forstå at man vil gå i deres tøj. Det er mere for at give et mere reelt billede af virksomheden. Det er absolut ikke så lyserødt og ordentligt som det ser ud, heller ikke selvom det er en dansk virksomhed. Faktisk er det den værste arbejdsplads jeg har haft og vi var mange, der stoppede pga. underbetaling, stress og bare dårlig psyke efter at have været der.

Emma Martiny

Hej med dig,
Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har haft den oplevelse. Jeg synes da, du skal gøre noget ved det – noget andet end at lægge anonyme kommentarer på blogs, for det gør nok ikke den store forskel. Jeg har talt med piger, der har arbejdet hos Ganni, og der har jeg fået et helt andet indtryk, så jeg kan ikke gøre mig til dommer. Men igen: gør da noget ved det, hvis du er blevet uretfærdigt behandlet.

Line

Jeg tror simpelthen, jeg er nødt til også at prøve at eje sådan en Gannikjole på et tidspunkt! Hvor høj er du, Emma? Jeg er nemlig meget lav, og jeg tænker, at kjolerne måske kommer til at se meget lange ud til mig, selvom de slet ikke ser så lange ud til dig – og så får man lige pludselig rigtig korte ben, når man kun er 155 haha!

Emma Martiny

Hej Line 🙂
Jeg er 1.68, så jeg er vist meget normal. Men jeg tror nu sagtens, at du vil kunne bruge kjolerne, selvom du er lav 🙂

Emilie

Sikke nogle fine kjoler! -Jeg skal også have erhvervet mig sådan en fra Ganni. Da vi begge har samme højde og nogenlunde samme størrelse, må jeg så spørge dig hvilken str. du bruger i dine Ganni kjoler? Jeg har nemlig hørt at de er meget små i størrelsen, så er jeg lidt tvivl. På forhånd tak!

Emma Martiny

Hej Emilie 🙂 Jeg bruger str. 36/S også i Ganni.

LEAVE A

comment