Kategorier: Vibekes Bruxelles

Vibekes Bruxelles // Madoplevelser

5 COMMENTS
SHOW
HIDE
Michelle

Eeeej…. Skulle så meget ha set det her indlæg for en måned siden INDEN min kæreste og jeg bestilte ferie! Vi skal til Edinburgh og jeg er ikke i tvivl om at det bliver godt, men nu vil jeg herre gerne til Bruxelles :p

Emma Martiny

haha! Du må skrive Bruxelles på din rejseliste – Edinburgh lyder altså heller ikke så ringe endda 😉

Ih, så fedt indlæg. Jeg planlægger en tur til Bruxelles, hvor jeg aldrig har været før, så denne guide er jo perfekt. Flybilletter fås uhyggeligt billigt fra København til Bruxelles. Jeg vil rigtig gerne skrive en rejseguide til dig også, så jeg smider dig lige en mail <3

Emma Martiny

Dejligt, du synes om det! Glæder mig til at høre fra dig 🙂

Skide lækker guide! Min kæreste og jeg bor i Amsterdam, så for et par måneder siden tog vi på en lille smuttur til Bruxelles. Selvom vi endte med at få nogle rigtigt lækre pommes frittes og vafler, kunne vi nu godt have brugt Vibekes guide. Godt arbejde (:
Camilla | http://cammi.dk

LEAVE A

comment