Matcha latte // Hvorfor jeg er stoppet med at drikke kaffe hver dag

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Julie

Jeg synes det lyder interessant det du skriver om gurkemeje – golden milk latte til sidst. Jeg kan desværre ikke fordrage matcha. Jeg har virkelig prøvet at vænne mig til smagen, men det er det samme med almindeligt urtete og har nu indset at, sådan er det bare.
Er det helt almindeligt gurkemeje pulver fra krydderiskuffen eller? For så må det da også siges at være en tand billigere end matcha 🙂

Emma Martiny

Hej Julie 🙂 Sådan er det nogle gange. Vores smagsløg har bare nogle ting, de ikke kan forene sig med 😉 Det er simpelthen bare helt almindelig gurkemeje, du skal bruge, men jeg vil anbefale dig at få fat i en økologisk variant.

Anne

Hej Emma. Nu er jeg forvirret….. jeg lider også af IBS, og har ærget mig sådan over, at jeg ikke kan lave dine opskrifter, fordi de ikke er IBS-venlige. Hvordan kan du spise den mad du viser uden din mave går helt amok? ?
Kh. Anne

Emma Martiny

Hej Anne 🙂 Det kan jeg heller ikke altid. Når min krop ikke er stresset, og jeg generelt er i balance, kan jeg heldigvis spise det meste, men jeg har samtidig en rimelig klar idé om, hvad der kan giver min mave problemer. Desværre får jeg også nogle dårlige perioder (som nu), hvor min mave freaker helt ud, og så jeg bliver nødt til at udgå ting som kål, ost og bælgfrugter – som jeg ellers elsker.

Emma

Hej Emma 🙂
Jeg er nysgerrig på hvordan du vælger din matcha. Jeg har hørt at der er utrolig stor forskel på kvaliteten og hørte, at byoh var et af de reneste og bedste mærker her i dk? Er bare nysgerrig og håber du kan svare da jeg også gerne vil købe et godt produkt. Har før købt byoh, men det er også det dyreste 🙂
Kh (endnu en) Emma 🙂

Emma Martiny

Hej Emma (pænt navn!)
Jeg plejer at læse anbefalinger online, da jeg ikke selv kan gennemskue kvaliteten, når jeg står i butikken. Jeg har også prøvet byoh, og den er virkelig god, men der findes også mange fine alternativer, der kan købes online – som regel til et noget mere fair beløb.

Louise

Hej Emma 🙂
Jeg glæder mig sådan til at kaste mig over din matcha latte, men hvor kan jeg købe Oatly Kaffemælk? P.t. kan jeg kun finde det via Coop’s onlineshop. Har du tips til andre steder?

Emma Martiny

Hej Louise 🙂 Jeg har heller ikke kunne finde det i butikker (kun i Irma i KBH), så jeg køber det på nettet 🙂

LEAVE A

comment