Morgenmad i København + jeres tips til byens bedste spisesteder

3 COMMENTS
SHOW
HIDE
Caroline

Hej Emma! Jeg kunne super godt brug en anbefaling den anden vej rundt – jeg skal nemlig på kærestetur til Aarhus i næste weekend og leder efter et lækkert sted, vi kan spise date-middag om aftenen. Prisen er ikke så vigtig, bare det er rigtig godt og lækkert – det behøver til gengæld ikke alt for fancy/små-bitte-retter. Vi vil langt hellere have hyggelige omgivelser og et godt måltid mad og vino, og så vil min kæreste gerne have noget kød 😀
Kan du mon anbefale noget?

Emma Martiny

Hej søde du 🙂 Jeg vil anbefale jer Pondus! Det er et hyggeligt intimt sted med GOD lokal, rustik økomad, der aldrig slår fejl.
God tur til smiltes by <3

Caroline

Fedt! Den har jeg faktisk haft lidt i kikkerten, så dejligt lige at få et ekstra “go” på den 🙂
Og tusind tak! Jeg glæder mig som en vanvittigt til at besøge min næsten-yndlingsby i juletiden.

LEAVE A

comment