Små ting

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sabrina G.

Hvor lyder det som en skøn weekend, Emma! Min weekend har stået på arbejde hele lørdag, mens søndag derimod blev brugt på dejlige ting; sove længe, fælles gåtur med hunden, besøg af mine forældre og lillesøster, sofa hygge og pizza til aftensmad. Alt i alt en dejlig søndag! God mandag til dig ?

Emma Martiny

Åh, det lyder som en perfekt søndag, hvis du spørger mig 🙂
Hav den skønneste uge, søde Sabrina!

Maja

Lyder som en dejlig weekend. Meget lig min også med julefrokost, lidt tømmermænd og julehygge. 😉 Jeg er nysgerrig Emma – Græskar i havregrød? Hvordan? Og er det lækkert? 🙂 Kram herfra

Emma Martiny

Det smager så herligt! Lidt a la græskarbrød/kage. Jeg bager græskar i ovnen, så jeg kan skrabe mosen ud. Derefter er den lige til at røre i havregrøden sammen med krydderier som kanel, muskatnød og ingefær 🙂

LEAVE A

comment