Morgenmøde

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida

Sikke en fin adventskran du har stående på bordet! 🙂
Hvornår i 2018 kan vi forvente din nye kogebog og røber du snart hvilke opskrifter der kommer til at være i? 🙂

Godt nytår!

Emma Martiny

Jeg har allerede sendt info omkring bogen ud i mit nyhedsbrev, men jeg deler snart en masse mere her på bloggen også 🙂 KH

Marie

Jeg har lige genhørt podcastafsnittet om dine tanker og mål for 2017. Selvom afsnittet snart er et år gammelt, var det virkelig lige det, jeg havde brug for at høre her op til nytår. Så et afsnit lig med det om 2018, vil jeg sætte vildt meget pris på. Klem og god bagjul.

Emma Martiny

Hej du 🙂 Det er helt sikkert planen. KH

Cille

Jeg har en lille forslag til et eventuelt podcast, hvis du mangler ideer 🙂
Der er en side, der hedder 16personalities, hvor man kan teste, hvilken personlighed man har. Jeg er sikker på, at du har hørt om den før. Men det kunne være virkelig interessant at høre, hvad dit resultat blev, efter du tager testen og så høre din reaktion på den, samt hvad der ifølge testen kendetegner din personlighed.

Bare et lille forslag, som jeg synes ville være rigtigt interessant, at høre dig snakke om 🙂

Emma Martiny

Hej Cille 🙂 Jeg har taget personlighedstesten og synes, den er ret interessant, så det kunne godt være en idé 🙂 KH

LEAVE A

comment