MARTINY PODCAST // VELKOMMEN TIL TREDJE SÆSON! // SÆSON 3 EPISODE 1

17 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida V

Hej Emma,

Hvor er det dejligt at høre, at podcasten er oppe igen. Jeg glæder mig meget til at lytte med! Jeg har lige et par forslag til fremtidige gæster: Ida Praetorius (balletdanser, det kunne også være andre balletdansere. Kunne handle om motivation, ambitioner, at nå mål, og at passe på sig selv og bevare roen i en travl og presset hverdag), Ida Cathrine (Idacath på Instagram. Meget gennemført vintageelsker. Kunne handle om modet til at skille sig ud og følge sin egen passion, samt hendes fremtidsdrømme), Isabella Thordsen (blogger der netop er flyttet til London. Kunne handle om at rykke teltpælene op på godt og ondt, om at flytte til London midt i brexit, om at realisere sine drømme), nyuddannede “almindelige” kvinder (jeg er selv færdig uddannet om et år, så det kunne være fedt at høre, hvordan andre unge kvinder navigerer i den situation), Cathrine fra Rockpaperdresses-bloggen om fremtidsdrømme, og hendes tanker om at være selvstændig). Det var en lille ønskeliste herfra ?. Go’ søndag ✨.

Emma Martiny

Hej du 🙂 Tak for de mange gode bud! Dem skal jeg helt sikkert stalke lidt 😉 Håber, du havde en skøn søndag også <3 KH

Ida

Juhu! Dejligt at du er tilbage på podcast fronten 🙂 Det kunne være spændende at høre om månens faser og hvordan det påvirker os og vores cyklus. Glæder mig også til business afsnit 🙂

Emma Martiny

Hej Ida 🙂 Det er noget jeg selv er ved at lære om, så jeg kan nok ikke selv fortælle om det – men måske jeg kan finde en ekspert på området 😉

Julie

Juhuuu, skønt podcasten er tilbage! Glæder mig til at følge med i den nye sæson :)) Det kunne være hyggeligt, hvis du lavede et nyt indlæg af dine “En uge i mit liv” eller en video, hvor du viser hvordan din hverdag ser ud lige nu og her. Knus og hav en dejlig søndag <3

Emma Martiny

Hej Julie 🙂 Dejligt med ønsker. Det kommer helt sikkert på tapetet engang snart.
KH

Christine

Dejligt at podcasten er tilbage! Det er virkelig ugens højdepunkt for mig 🙂
Jeg kunne rigtigt godt lide da du snakkede om law of attraction, det er enormt spændende, og det satte en masse tanker igang hos mig. Derudover er flow og vibrationer og universet generelt også bare spændende.
Jeg er meget lidt kreativ og nytænkende, så jeg har ikke rigtigt nogle ideer til interviewpersoner, men jeg ved at dem du finder sikkert har noget spændende og sige – Så det ser jeg frem til 🙂

Emma Martiny

Hej du 🙂
Afsnittene om Law of Attraction har virkelig skilt vandene, men jeg er glad for, at de var inspirerende for dig.
Jeg nu tvivler på, at du ikke er kreativ – det er vi alle sammen, når bare vi husker at træne vores krea-muskel 😉

Cara

Dejligt at podcasten er tilbage! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre mere om dine erfaringer med Woman Code og hvordan vores hormonelle balance hænger sammen med vores kost 🙂 TAK for god søndags-hygge til øregangene.

Emma Martiny

Hej Cara 🙂 Det kommer der helt sikkert snak om i denne sæson, for det er noget, der optager mig meget 🙂
KH og tak fordi, du lytter med!

Julie

Hej søde du.
Dejligt at du er tilbage med dit skønherlige podcasts! Det har jeg glædet mig til ? Lyder som nogle spændende emner, du har på tapetet! ?

Emma Martiny

Hej Julie 🙂 Håber, jeg kan leve op til forventningerne 😉 herligt at du lytter med.
KH

Sarah

Hej Emma

Dejligt, at du er tilbage!
Jeg synes, at det kunne være enormt spændende at høre om processer bag bogudgivelser fra forlagsbranchens synsvinkel. Det kunne være fedt at høre om hele arbejdet på forlaget, samarbejdet med forfattere, eventuelle litterære tilgange, økonomi mm. Her kunne du evt. interviewe en person fra Turbine, Trykværket, Modtryk eller en person som Camilla Rohde Søndergaard fra Forlaget Klim (alle forlagene ligger i Aarhus).

Herudover synes jeg også, at det kunne være spændende at dykke mere ned i alternativ prævention til p-pillen.

KH

Christa

Jeg glæder mig til at følge med – og for mig gør det ikke spor, hvis podcastet bliver mere spirituelt. Jeg har faktisk i efteråret selv produceret et podcast omkring Nada yoga og meditation, hvis du skulle være interesseret i det. Det er mit første podcast nogensinde, så bær over med mig 😉 https://soundcloud.com/oml-d/aumlud-nada-yoga-og-meditation

Emma Martiny

Hej Christa 🙂
Tak! Jeg vil straks gå ind og lytte til dig podcast 🙂

Emma

Hej Emma
Hold nu op en fin intro! Jeg er helt i samme interessefelter som du, og er derfor spændt på, at høre hvad fine fremtidige podcasts bringer, af spirituelle m.m. Emner.
Jeg vil gerne foreslå dig at kigge på Diane Aurora Soa – på Instagram: Iamthelightofmylife. Det kunne være så interessant, at have hende inde og snakke om bl.a. Månens indvirkning på vores hormoner, som du nævner. Hun er super dygtig.

Mvh, en anden Emma 🙂

Emma Martiny

Hej Emma 🙂 Tusind tak 🙂 Jeg er faktisk allerede i kontakt med Diane. Hun er nemlig vildt dygtigt 🙂

LEAVE A

comment