Små ting

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Marie Lundholm

Den salat ser helt vildt lækker ud. Mums.
Jeg var ikke forbi YO i Århus, men derimod i København for de første gange i den forgangne uge efter din god omtale. Og det er bare fint. Jeg kan rigtig godt lide den træningsform, der er god stemning, og lokalerne er så rå og fine 🙂

Emma Martiny

Hej Marie 🙂 Jeg har også været forbi i YO i København en enkelt gang, og der er simpelthen så fint og NYC-råt. Håber, du bliver glad for det 🙂 KH

Emma

Jeg fik en Atelier Aarhus kalender af mine søstre i julegave, og jeg er allerede fuldstændigt forelsket i den! Jeg har altid været afhængig af en papirkalender, og Atelier Aarhus’, hvor to do-lister og plads til noter går op i en højere enhed med et smukt design er helt perfekt til mig – så tak for den 🙂

Emma Martiny

Åh, det er jeg bare SÅ glad for at høre, Emma 🙂 Tak for din feedback!

Nicoline

Så fine små ting! Held og lykke med eksamenen torsdag 😉

Emma Martiny

tak søde du <3

LEAVE A

comment