Kategorier: Alle blogindlæg

Shop mine favoritter

12 COMMENTS
SHOW
HIDE
Anna

Tak, Emma! 🙂

Emma Martiny

Det var bare så lidt, søde du :-*

Stine

Nu spørger jeg måske lidt dumt, men betaler du virkelig 49 kr. i fragt for en chokolade, der koster 32 kr.? Jeg kunne vildt godt tænke mig at smage de der chokolader, men det regnestykke kan jeg ikke helt leve med 🙂
Har googlet forhandlere, men kan ikke finde nogen fysiske butikker. Ved du, om man kan købe det i nogen fysiske butikker i Aarhus? 🙂

Emma Martiny

Hej Stine 🙂 hæhæ, forstår godt din undren. Jeg bestiller gerne en 10 plader på én gang, hæhæ 😉 Jeg har heller ikke kunne finde raw halo i nogle fysiske butikker, men det er klart min favoritchokolade 🙂

Ida

Sikke en smart idé Emma! 🙂 Jeg har længe gerne ville bestille ting hjem fra iHberb og vil bruge din shop til musthave produkter der også skal puttes i kurven!

Emma Martiny

Ja ikke? 🙂 Håber, det kan være til inspiration. Tænker snart at skrive en lille updateret iHerb guide, der forhåbentlig også kan hjælpe. KH

Mette

Hvor er det fedt du har lavet en”shop”! Jeg husker at du talte meget positivt om nogle kakaonibs fra Iherb, er der en grund til at du har skiftet? Hvis jeg køber fra Iherb via dit link, får du så automatisk en lille bonus, eller vil det stadig være en hjælp hvis jeg skriver din kode? 🙂

Emma Martiny

Hej Mette 🙂 Dem fra iHerb er også virkelig gode, så når jeg bestiller der fra, hapser jeg dem ofte med 🙂 Det skifter lidt, men de to mærker er mine favoritter 🙂
Hvis du køber via mit link får du automatisk bonusen, så du behøver ikke gøre noget 🙂
KH

Kirstine

Hej Emma! Rigtig fin shop du har sammensat – så spændende ting 🙂
Det kunne være brugbart med en lille beskrivelse til. Sådan hvorfor du er glad for produktet, hvordan det kan bruges. Jeg har selv fået købt collagen hjem efter jeg har set den hos dig. Men jeg er egentlig lidt i tvivl om, hvor meget jeg kan bruge af det og til hvad. Fx hvis jeg blander det i en alm. portion yoghurt, er det så en spiseske ca.? Og kan det bruges i ting som skal bages/steges også?
KH Kirstine

Emma Martiny

Hej Kirstine 🙂 Shoppen er mest ment som et overblik, som jeg kan linke til, når folk spørger mig, hvor jeg køber tingene og hvilke mærker, jeg anbefaler 🙂 Hvordan jeg bruger det, finder du i mine opskrifter og blogindlæg. Collagen bruger jeg hovedsagligt i drikke. Dvs. matcha, te, kaffe eller smoothies. Og så kommer jeg det også i mine gudindekugler. Jeg har endnu ikke prøvet at komme det i noget, der skal bages/steges 🙂

Signe L

Hej Emma
Så fint med shop. Har længe luret på at opgradere mit køkken med en foodprosser og kan se, de du linker til, er ret meget på bud nu. Er det den du bruger? Jeg vil ha`(!) en, der kan lave nøddesmør, falafelpizzaer, hakke rå blomkål, aå det bliver endnu nemmere at lave dine opskrifter.
Tak for så fin inspiration og livsappetit – din blog gør mig godt og glad.
Pøj pøj med eksamen.
Kh Signe

Emma Martiny

Hej Signe 🙂 Det er lige præcis den maskine, jeg har 🙂 Håber, du får glæde af den og mine opskrifter.
Kæmpe kram

LEAVE A

comment