Morgenmøde

15 COMMENTS
SHOW
HIDE
Camilla Tromborg

Angående doshaer, så kan jeg anbefale Karen Pallisgaard’s Begynderyogabogen som meget simpelt forklarer om de forskellige typer og kommer med en lille guidende test. Men det kan jo også være at du har dem alle 3 i en rimelig lige balance 😀 Jeg selv er uden tvivl overvejende vata.

Skøn dag til dig!

Emma Martiny

Uh, tak for anbefalingen Camilla 🙂 Det vil jeg helt sikkert tjekke op på.

Heidi

Tak for en skøn liste – håber det kommer til at gå godt med eksamen. Glæder mig til at høre om det. Husker selv min BA – Krydser fingre for jer. Og tak for en sjov boganbefaling.det lyder som en interessant og skør bog som jeg tilføje på listen. Jeg læser glasslottet for tiden som for nylig blev filmatiseret. Fantastisk smuk og tragisk på samme tid. Jeg læser rigtig meget – så send endelig flere anbefalinger 🙂 ha en dejlig onsdag

Emma Martiny

Mange tak Heidi 🙂 Jeg kommer helt sikkert til at dele boganbefalinger løbende – send også gerne flere min vej 🙂
KH

Sarah

Hej Emma

Lige nu kan jeg anbefale Doppler af Erlend Loe, Tilstanden Harley af Cecilie Bødker og Mænd uden kvinder af Haruki Murakami.
Jeg kan huske, at netop bachelor-forsvaret var den bedste eksamen for rigtig mange af mine medstuderende, fordi man havde haft tid til fordybelse og havde fået et tæt og naturligt forhold til indholdet. Held og lykke med det!

Emma Martiny

Hej Sarah 🙂
Tak for anbefalingerne. Haruki Murakami er en evig favorit hos mig 🙂
Jeg håber sådan, det kommer til at blive en god oplevelse. Tak for dine søde ord!

Mia

Hej Emma,

Altid hyggeligt at følge med hos dig! Ang ayurveda og doshaer, så vil jeg anbefale dig at kigge på Et Pukka Liv af Sebastian Pole og så Lev Mere Kæmp Mindre af Maria Juhl. Begge to er helt fantastiske bøger og beskriver i dybden både Ayurveda og de tre doshaer.

Held og lykke med din bachelor-eksamen!

Kh Mia

Emma Martiny

Tak, søde Mia 🙂 Tak for dine anbefalinger. Dem skal jeg helt sikkert kigge nærmere på snarest.
Klem

Anne-Line

Hej Emma.
Jeg har også selv dykket meget ned i Ayurveda. Den bedste bog synes jeg er “Fuldkommen sundhed” af Deepak Chopra. Han beskriver en masse underkategorier, end bare de tre overordnede dosha-typer 🙂
Bedste hilsener,
Anne-Line

Emma Martiny

Hej Anne-Line 🙂 Tak for anbefalingen! Den tjekker jeg straks, om jeg kan låne på biblioteket 🙂
KH

Nicoline

Jeg har også hørt Alice Kristiansen på repeat, siden du anbefalede hende for noget tid siden 😉
Jeg synes selv, at det er svært at læse sig til, hvilken dosha, man har overvægt af. Jeg har også læst Karen Palisgaards bog, og den er super fin, men jeg kan virkelig anbefale at se en ayurvedisk doktor på et tidspunkt, hvis du får mulighed for det. Det er en hel oplevelse, hvordan han ud fra bl.a. din puls, din tunge osv. kan bestemme doshaen. Jeg blev i hvert fald overrasket over resultatet 😉

Emma Martiny

Hej Nicoline 🙂 Mon du har en anbefaling til en ayurvedisk doktor? Det ville jeg vildt gerne opleve!

Nicoline

Jeg besøgte dr Rohit Borkar, som ind imellem tager forbi Ilse fra City-Yoga i Skanderborg. De er super søde, men han bor i Indien, så det er lige med at få en tid, når han er her. Jeg ved, at han kommer igen i juni, så der er det nok muligt, men der er jo lang tid til.. 😉

Nikoline

Kan helt klart også anbefale Karen Pallisgaards Begynderyoga bogen iforhold til doshaer – Karen kunne også være et super interessant emne til din podcast 🙂 Hvis du vil have en noget tungere og uddybende bog er Et Pukka liv af Sebastian Pole et godt bud.
Ha’ en skøn aften!

Emma Martiny

Hej Nikoline 🙂 Uh, det er en god idé med Karen som gæst i podcastet. Det går jeg videre med 🙂 Pukka bogen har jeg faktisk liggende, så den vil jeg hive med ind i sengen til lidt god-nat-læsning 🙂

LEAVE A

comment