MARTINY PODCAST S3E2 // SOLOSHOW // SELV(K)ÆRLIGHED, INTUITION OG EGO

14 COMMENTS
SHOW
HIDE
Julie

Kære Emma. Tak for dit dejlige podcast, det giver så meget mening! Og kommer lige på rette tidspunkt. Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg har det lidt svært med min krop og den måde, jeg ser ud på. Som følge af mit stressnedbrud har jeg taget et par kilo på, som bare klynger sig genstridigt til min krop, næsten lige meget hvad jeg gør, synes jeg. Det er ikke altid helt nemt at forholde sig til, når kroppen forandrer sig. Men det er jo rene ego-tanker, måske jeg skulle prøve at værdsætte den lidt mere for sit store arbejde. Rigtig dejligt at få dit perspektiv ind over ?
Knus og god søndag

Emma Martiny

Kære Julie
Hvor er det dejligt at høre <3
Jeg tror netop, det kan være svært at give slip på de ekstra kilo, hvis man hele tiden fokuserer på dem. Det er som om, at kroppen ikke kan give slip, fordi det bliver en så stor del af ens selvbillede... hvis det giver mening?

Julie

Det giver mening.. tror du har ret. Havde ikke tænkt på at anlægge det perspektiv på min situation. Altså, så når tankerne dukker op, handler det om at acceptere, at de er der, uden at give yderligere næring til dem, eller blive irriteret? Tak for din hjælp ?

Emma Martiny

Præcis <3 Kæmpe kram til dig søde :-*

Emilie

Emma, jeg elsker denne udgave af din podcast! Den resonerer virkelig hos mig. Det der med ego og intuition sætter tanker i gang hos mig – jeg forsøger at blive gravid med min kæreste, og selvom vi ikke har prøvet så længe endnu, så har jeg følt mig “forkert” i forhold til mine veninder og bekendte, der lader til at blive gravide så snart de smider p-pillerne. Det kommer jo helt sikkert fra et ego sted. Jeg vil øve mig på at læne mig tilbage og vide, at jeg gør det godt og at det nok skal lykkes for mig. Give min krop noget kærlighed i stedet for at være skuffet på den. Selvom man jo godt kan komme til at have det sådan.
Tak for en fremragende blog. Jeg er glad for, at du har taget denne spirituelle drejning – det har hjulpet mig en del. Kh

Emma Martiny

Kære Emilie
Tusind tak for dine søde ord, og for at du tager dig tid til at kommentere.
Jeg kan kun forestille mig, hvor svær din situation kan være, og jeg synes, det lyder som verdens bedste idé med mere selvkærlighed i sådan en tid.
Jeg er sikker på, at de næste episoder, der kommer til at handle om kvindlighed og hormoner kommer til at være lige noget for dig.
Kæmpe kram <3

Julie

Kære Emma,
Tak for den her episode af dit podcast. Jeg er trofast lytter og læser af din blog, men det er faktisk første gang at jeg lægger en kommentar. Der er så mange aspekter i mit liv lige nu hvor jeg kan bruge de ting du fortæller om. Det er bl.a. relateret til de næste emner som du nævner, så kan slet ikke vente med at høre de næste episoder.
Til sidst vil jeg blot sige at du er meget inspirerende og virkelig laver noget godt indhold, både til bloggen og dine podcasts 🙂

Emma Martiny

Kære Julie <3 Tak for din kommentar - det betyder mere, end du aner, når jer, der følger med, giver lyd.
Jeg håber, de næste episoder kan leve op til dine forventninger. Det er i hvert fald nogle virkelig seje gæster, jeg har besøg af 🙂
KH

Sabrina G.

Fantastisk, dejligt solo-show, Emma! Det får virkelig sat gang i nogle tanker ift. hvad ens mavefornemmelse egentligt fortæller 🙂

Hvis jeg må komme med et ønske til én jeg godt kunne tænke mig at du interviewer i dit podcast, så skulle det være Emilie Knudsen (femmeemilie). Jeg synes hun er SÅ inspirerende og jeg tror i vil kunne lave et interessant podcast episode sammen <3

Emma Martiny

Tusind tak, søde Sabrina 🙂
Emilie står allerede på min liste over folk, jeg helt sikkert skal have fat i på et tidspunkt. Hun er nemlig mega sej! 🙂

Sabrina G.

Yay! Det er jeg glad for at høre ?? Hun er så SEJ og dybt inspirerende! Har du set hun har annonceret at hun kommer til Jylland med hendes foredrag “Bryd ud”?

Emma Martiny

Nej, men det må jeg straks undersøge 🙂 Tak søtte!

Nicoline

Så fin podcastepisode!
Jeg kom til at tænke på, at netop splittelsen mellem egoet og intuitionen kan være med til at gøre det så svært at lytte til sin mavefornemmelse. Altså fordi man nogle gange får modstridende signaler, som mange har svært ved at tolke.
Jeg står selv og har for nylig truffet en beslutning om at starte på studie lige efter gymnasiet, og jeg får simpelthen SÅ mange løftede øjenbryn. Jeg har da også selv overvejet, om jeg “går glip af noget”, og netop da du sagde, at denne tanke ofte kommer fra egoet gik det virkelig op for mig, at min intuition slet ikke er i tvivl om, hverken hvor, hvornår eller hvad jeg skal læse. Så tak for at give mig (endnu mere) ro i maven 😉

Emma Martiny

Tak, altid søde Nicoline 🙂 Tro mig, der er også mange, der oplever løftede øjenbryn, hvis de lige vælger at tage et ekstra sabbatår sammenlignet med normalen. Og ifølge vores ego skal vi jo helt gøre alt som alle andre 😉 Held og lykke med studiet! Jeg er sikker på, at det er en god beslutning <3

LEAVE A

comment