Morgenmøde

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Cathrine

Jeg kan virkelig anbefale Lissabon. Og hvis du er interesseret i tips til byen, så har den svenske blogger Flora Wiström boet der i to måneder netop for at arbejde på sin bog. Så jeg kan anbefale at tjekke hendes blog ud. Og husk at sætte en del dage af. Jeg besøgte byen forrige år i 6 dage, og jeg kunne sagtens have brugt mere tid 🙂 Du må også glæde dig til Paris, ja. Den skønneste by!

Emma Martiny

Uh, tak for anbefalingen. Min veninde har lige besøgt byen, og den ser så skøn ud. Jeg er bare bange for, at jeg ikke vil få arbejdet så meget, fordi der er alt for meget at opleve 😛

Kristine G

DEJLIGT indlæg. Jeg elsker lister og en tankefyldt dag.

Anne

Hej Emma
Det lyder som en spændende idé med en arbejds-getaway. Jane Færber (madbanditten.dk) var på en arbejdstur til Paris sidste år, hvilket lød enormt spændende og givende. Måske du kan finde noget inspiration i nogle af hendes indlæg om turen? ?

Emma Martiny

Jane inspirerede mig netop helt vild, da hun sad i Paris, da jeg optog podcast med hende sidste år. Synes det virker helt vildt tiltalende 🙂 Jeg må lige hoppe ind og finde hendes indlæg frem 🙂
KH

LEAVE A

comment