MARTINY PODCAST S3E10 // SOLOSHOW // GOD ENERGI – I ALLE LIVETS ASPEKTER

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
K

Hej Emma, nyder at høre dine podcasts om energier, selvudvikling, intuition osv. Har du nogle anbefalinger til litteratur, blogs, podcasts osv, om de emner, du taler om? 😀

Emma Martiny

Tak Karin <3 Jeg tænker snart at lave et blogpost om mine favoritter, for det bliver lidt en lang besked, hvis jeg skal samle det hele her, hæhæ 🙂

Siri

Hej Emma,
sikke et godt podcast. Jeg synes, du forklarer the law of attraction (eller hvad man nu vil kalde det) på en virkelig god måde og jeg er enig i, at energier er vigtigere end vi måske lige tror. Vi består jo også af energi! Jeg kan virkelig anbefale dig at læse en bog, der hedder Indre Visdom af Char Margolis 🙂 Den beskriver, hvordan du kan få forbindelse til din intuition, og hvordan den kan sætte dig i forbindelse med universets visdom. Meget dybt og filosofisk, men hun serverer det på en spiselig og moderne måde. Kh Siri

Emma Martiny

Mange tak, Siri 🙂 Jeg tjekker straks din anbefaling ud – lyder lige som noget for mig.
KH og god weekend, når du når dertil.

LEAVE A

comment