Små ting

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sarah

Hej Emma.
Har du mulighed for at lægge en opskrift på kardemommeboller op en dag? De ser så lækre og fine ud!

Emma Martiny

Hej Sarah 🙂 Jeg skrev ikke opskriften ned, men har planer om at lave dem igen næste weekend, og så må jeg lige få det gjort 🙂
KH

Ida

Empowering – at føle sig sej og stærk
?? De ord bruger jeg ofte til at beskrive følelsen af empowerment!
Ja, jeg har rejst solo og det var fantastisk! Det er efterhånden en del år siden – kunne sagtens finde på at gøre det igen! Efter at jeg havde boet et år i Barcelona og skulle vende snuden hjem mod Danmark, føltes det for pludseligt, bare at være ‘hjemme’ efter en kort flyvetur. Så jeg downsizede mine ejendele gevaldigt, tog rygsækken på og brugte et par uger på at bevæge mig hjem mod nord. Det var fedt at gøre det i mit eget tempo og undervejs, at lave præcis det jeg havde lyst til! Læste en masse bøger, tullede rundt og kom overraskende let i snak med andre rejsende 🙂
Har overvejet at gøre det ifb med eksamenslæsning – studycation! ?
God mandag ♥

Emma Martiny

Lyder som den skønneste tur! Og studycation er da verdens bedste idé – afsted med dig! 😉
Kram <3

Anne

Emma! Din Stockholm tur ser fantastisk ud. Fulgte også med i smug på Instagram hæhæ. Du er sej! Noget helt andet: Deler du ikke opskriften på de der mega lækre kardemommeboller? Har tidligere eksperimenteret med andre opskrifter, men dine ser bare helt exceptionelle lækre ud. Krammer herfra, Anne

Emma Martiny

Hej Anne :-* Jo, det kan du tro! Jeg lavede dem var uden opskrift, men har planer om at lave dem igen snarest, og så må jeg lige få skrevet opskriften ned til jer 🙂
Kram

Katrine

Stockholm er bestemt også på min rejseliste, men for et par år tilbage var jeg på en super empowering 😉 solorejse til London – uden tvivl noget af det bedste jeg har gjort for mig selv 🙂

Emma Martiny

Stockholm er SÅ skøn. Det må du snart gøre 🙂
KH

LEAVE A

comment