Links I like #Week15

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Christine H

Ej hvor er det pudsigt, at du overvejer at klikke en ansigtsrulle hjem! Jeg er faldte over HonestBeautyTalk den anden dag som bl.a. sælger Gua Sha redskaber (lidt det samme koncept som ansigtsrullen, tror jeg). Jeg overvejer lidt at anskaffe mig en ametyst Gua Sha fisk. Om den virker glæder jeg mig til at finde ud af – ellers tænker jeg at en daglig omgang selvkærlighed i form af ansigtsmassage aldrig helt skader 😉

Emma Martiny

Du har helt ret – det kan i hvert fald ikke skade! Og så er de SÅ pæne jo, hæhæ 🙂

Heidi

Den der ansigtsrulle med sten – har en lign fra the body shop. Og det er en hel klar anbefaling til at skaffe dig en. det så rart og kølende. Dejlig kølende massage eks med en god fugtgivende facial Oil. Efter et bad hvor man er varm i ansigtet , om aften i forbindelse med afrensning af huden. Bruger den meget her i forår / sommer perioden da jeg har allergi og min hud i ansigtet og omkring øjnene hæver. Men om vinteren er den også god med en god olie som kan hjælpe den tørre stramme vinterhud. Rullen øger blodcirkulationen i ansigtet samtidig med den køler så den skulle bl.a mindste rynker og gøre huden mere frisk og ungdommelig, Whats not to like 😉 jeg er fan ihvertfald.

Emma Martiny

Fedt med en anbefaling! Jeg må straks få fingrene i en 🙂

LEAVE A

comment