Den bedste vegetar-lasagne med quinoa

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Nicoline

Oookay, det lyder såå godt! Den MÅ jeg prøve ?

Emma Martiny
Pernille

Hej Emma
Det er simpelthen herligt at høre en jyde rose sit eget arbejde – især når det ser så lækkert ud! Det forsøger jeg også at øve mig på (mine amerikanske venner griner af vores Jantelov).
Jeg har selv lavet en ret så vellykket vegetarlasagne med bønner og linser, men din version skal helt sikkert afprøves her i ugen!
Jeg glæder mig til grøntsagsglæde på din workshop i næste weekend 🙂

Emma Martiny

Vi må blive bedre til at rose os selv, må vi 🙂 Håber, at lasagnen er et hit. Og så glæder jeg mig SÅ meget til at se dig om en uge <3

Caroline

Hej Emma. Jeg lavede dine fladsbrødpizzaer den anden dag (også fra Femina), og det var virkelig er hit! Det tog jo bare 10 minutter at lave, hvilket er et kæmpe plus i min bog 😉 Glæder mig dog til at lave denne lasagne også.
Kh

Emma Martiny

Hej du 🙂 Ja, de er så nemme, og så kan man jo nemt variere fyldet 🙂 KH

Julie

Jeg har lavet den her lækre sag af en lasagne herhjemme forleden, og vi har heldigvis stadig rester! Seriøst, det er den lækreste vegetarlasagne, jeg har smagt! ??? Det er såå lækkert med quinoaen og auberginen! Mums ???

Emma Martiny

yay! Så dejligt, at det var en succes!

LEAVE A

comment