Morgenmøde

10 COMMENTS
SHOW
HIDE
Kirstine

Hov haha, du må hellere lige fjerne n’et i svigerforældre 😉
God dag!

Emma Martiny

hahaha! Ej hvor søren altså! Det er rettet 😉

Pernille

Hvor er dine solbriller fra? :o)

Emma Martiny

De er fra Kaibosh 🙂

Malene

Hej Emma 🙂 Tak for en dejlig blog! Du skriver, at du vågner med god energi, og generelt virker du, som et energisk og overskudsagtigt menneske 😀 Jeg kunne godt tænke mig et indlæg om, hvad du gør for at holde energiniveauet i top. Jeg slåser lidt med lav energi for tiden nemlig 🙂

Emma Martiny

Hej Malene 🙂 Der er egentlig ikke så meget hokus-pokus: Søvn, sund kost, bevægelse og meditation – alt sammen noget, jeg har skrevet en del om på bloggen igennem tiden. Prøv bare at søg lidt rundt.
KH

Pernille Weidich

Tak for svar <3 De er virkelig fine. Er stellet bag/ved ørene brede eller lidt smalle? Har prøvet at finde dem på nettet, men der kan man ikke se ‘bagstellet’ :o)

Emma Martiny

Jeg vil sige, at de er meget normale 🙂

Line

Nu du nævner det med havremælk, bliver jeg lige nødt til at lave en smule for “min” (og rigtig mange andre seje ildsjæles) nye café i Aarhus: Café MellemFolk på Vestergade 69, der er en non-profit, global café, hvor 95 % af alt, vi serverer er økologisk og bæredygtigt. Her kan du i hvert fald altid for økologisk havremælk i kaffe, hvis du skulle have lyst til at kigge forbi 🙂

Emma Martiny

Tak for anbefalingen! Jeg kigger helt sikkert forbi en dag 🙂 KH

LEAVE A

comment