Links I like #Week24

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Line Christensen

Ej Emma! Du skal så meget læse “Den der lever stille”. Fantastisk (og skræmmende) bog, skrevet på en levende og sprogligt nuanceret måde. Den vil du så meget elske 🙂 Det er klart den bedste bog, jeg har læst længe.

Emma Martiny

Dejligt med (endnu) en anbefaling! ALLE snakker jo om den bog, hæhæ 🙂

www.silverstories.dk

Jeg færddiggjorde ‘Den der lever stille i går’ efter tre dages læsning (og det er en mobbedreng). SÅ god, så rørende!

Emma Martiny

Det siger alle! Glæder mig til at få den læst 🙂

Christine

Hej Emma. Jeg har fulgt med herinde i noget tid nu, og jeg elsker dit inspirerende univers, hvor der bliver ved med at dukke spændende ting op. Tak for det.
Og så vil jeg bare lige rose dit layout. Hold nu op hvor er det rart at læse en blog hvor der ikke popper reklamer op overalt. Det er virkelig et kæmpe plus. Og derudover er det jo også bare et lækkert layout generelt du har. God weekend 🙂

Emma Martiny

Hej du <3 Mange tak for de pæne ord. Tak! Og rigtig god weekend til dig også.

LEAVE A

comment