Juli // Frem & tilbage

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sarah Michelsen

Hej Emma,
Denne her kommentar er helt off-topic: Jeg tænkte på om du ville dele dine tips til at håndtere en lidt dårlig fordøjelse og til at håndtere problemer med maven 🙂
Tak for en god blog!

Emma Martiny

Hej Sarah
Åh lige for tiden er det vist mig, der godt kunne bruge nogle gode råd, hæhæ 😉 Men jo, det er klart noget, jeg gerne vil skrive om på et tidspunkt.
KH

Christine

Jeg kan virkelig godt lide disse tilbageblik. Det er så hyggeligt. Og skønt med altid inspirerende billeder.
I denne måned glæder jeg mig til at få pulsen ned, nå at blive lidt rastløs, sove længe og nusse om mig selv. Ferie er virkelig tiltrængt, og hvor bliver det dejligt.

Emma Martiny

Tak, Christine. Det er dejligt at høre 🙂
Jeg håber, du får en skøn, rolig måned <3

Ida

Ah, is <3 Masser af det! Min kæreste er begyndt at lave det selv og det er virkelig virkelig lækkert..
Juli står i baby-tegn hos os, da jeg har termin i slutningen af måneden. Vi har boet i kolonihaven den sidste måneds tid – fordi det er smadder hyggeligt og fordi der er et renoveringsprojekt i gang hjemme i ejendommen. De bør være færdige i morgen, fingers crossed, så vi rykker tilbage i weekenden og skal gøre rent og bygge rede til den helt store guldmedalje! Når dét er ordnet går jeg tilbage til isspiseri, lur i skyggen, gode bøger og badeture i havet – indtil at jeg føder på et tidspunkt x)
God tur til Berlin!

Emma Martiny

Hej Ida <3
Kan han ikke lige give Simon et kursus? 😉
Hvor bliver det spændende med et nyt lille familiemedlem. Masser og god energi og kærlighed jeres vej - det er simpelthen så magisk 🙂

Sidsel

Så dejlige billeder 🙂 Og fine ting på juli-listen i år også! Jeg har allerede haft mine to ugers ferie i denne omgang og er tilbage på arbejdet, men derfor er der jo stadig ting at glæde sig til 🙂 Bla. at besøge min mor i kolonihaven, søndags-frokost-grille hos min far med hele familien, til børnefødselsdag og fejre min venindes søde datters første leveår, lave masser af pesto af hjemmedyrket basilikum, rydde ud i tøj og ting derhjemme så der bliver bedre plads til at kæresten snart flytter ind…Og så glæder jeg mig stadig over vejret (selv om det er liiige hedt nok), så jeg kan nyde en masse rosé og is 😉
PS – den røde kjole fra billedet i Washington – hvor er den fra? (Ja, jeg ved godt billedet er et år gammelt, men den er bare så fin, og med den perfekte røde farve altså 🙂

Emma Martiny

Tak, søde Sidsel! 🙂 Åh, det lyder også til, at din Juli er rar. Sikke mange skønne sommerplaner, selvom ferien egentlig officielt er ovre.
Kjolen er fra New Lily. De laver bare de fineste ting, så mon ikke de har noget i år også, du vil synes om 🙂

LEAVE A

comment