Små ting

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Signe Op.

Det ser ud til at have været en ret god uge – på trods af nedtursdagene, som vel egentlig er lidt et grundvilkår for os alle. Ind i mellem. Og jeg tror også, det er det helt rette at acceptere dem, og “favne” dem så vidt muligt.
Dine ferieplaner mht blog og sociale medier lyder ret så skønne. Og sunde. Synes jeg har læst på flere blogs for tiden, at bloggeren nærmest undskylder sit behov for at holde decideret ferie – uden at være “på”. Og det gør mig næsten lidt trist, for gu’ fanden skal I da holde ferie! Omvendt forstår jeg godt dilemmaet, for I lever jo (bl.a.) af jeres blogs og tilhørende sociale medier. Men jeg bliver alligevel lidt firkantet og tænker, at de læsere, der evt må forsvinde under jeres ferie, måske i virkeligheden ikke er værd at holde på. Men igen; så firkantet er det ikke. Jeg ved det.
Nå, men vi rejser til Frankrig om halvanden uge. Og vi kører derned, hvilket jeg i bund og grund hader (fordi jeg ikke helt har tålmodighed til det…), men vi tager to overnatninger på vejen – og håber derved at komme den horrible lørdagstrafik i Sydfrankrig lidt i forkøbet. Lad os nu se..
Men to uger i “vores” (det er det overhovedet ikke, men vi har lejet det to gange før) hus og tilhørende pool er RET skønt at se frem til!
Gid du/I må få en formidabel sommer. Og ferie, for pokker! (RIGTIG ferie!)
Kh 🙂

Emma Martiny

Kære Signe 🙂
Jeg tror også, at det er sund med en pause fra de sociale medier fra tid til anden. Især når man på andre tidspunkter bliver “nødt” til at være tilstede online.
Nogle gange savner jeg et klart skel mellem, hvornår jeg er blogger/instagrammer/kogebogsforfatter “Emma Martiny”, og hvornår jeg bare er “Emma”. For der er i virkeligheden ikke særlig stor forskel på de to. Men det gør også, at jeg altid er liiidt på arbejde, så snart jeg er online, for jeg kan ikke bare scrolle igennem IG for ren inspiration. Jeg skal også svare på kommentarer, spørgsmål og alverdens henvendelser, og selvom det alt sammen (eller i hvert fald som oftest) er noget, jeg synes er hyggeligt, så er det altså arbejde. Og jeg bliver nødt til at se det som sådan.

Dine ferieplaner lyder skønne. Jeg er heller ikke meget til køreferie, men det kan altså også være meget hyggeligt. Og om ikke andet får man jo en masse (tvunget) tid til gode snakke og at kigge ud i luften 🙂
God sommer <3

M

Jeg har ferie og har haft det siden slut maj. Jeg vil rigtig gerne (!) gå helt offline, men jeg synes det er svært. Mest af alt fordi jeg tilbringer en stor rum tid alene og har samtidig svært ved bare at være i min krop (og i mit hoved) i længere tid ad gangen. Selvom jeg læser bøger, går ture, oplever ting, prøver at få set mennesker, så er der stadig virkelig meget tomrum, som skal fyldes ud. Hvordan gør du? Slukker du 100% for al elektronik, eller giver du stadig dig selv lov til at høre podcasts/lytte til musik, når du er offline?

Emma Martiny

Det ER svært. Især i starten, oplever jeg. Så er det ligesom om, at man på et tidspunkt giver slip, og hjernen stopper med at søge efter sit næste “kick”.
Har du prøvet at bruge meditation? Det lyder som om, det er noget, du kunne have enorm stor glæde af <3

Karoline

Jeg fik ferie fra mit studie midt i juni, men 1. juli startede jeg fuldtidsjob, som fortsætter indtil studiestart. Selvom jeg ikke har så meget fri, nyder jeg dog, at der er større skel mellem arbejde og fritid sammenlignet med tilværelsen som studerende 🙂

Emma Martiny

Ih ja, det er virkelig ulempen som studerende. Og det er liiidt det samme, når man er selvstændig: Man har aldrig rigtig HELT fri 😉

Kunstsamlingen Mia

Smukke billeder du har i dette indlæg. Dog synes jeg der mangler noget kunst på væggen på det første billede 😉

LEAVE A

comment