Min uge i outfits

20 COMMENTS
SHOW
HIDE
Caroline

Din nye frisure klæder dig virkelig :-*

Emma Martiny

Tak, søde Caroline 🙂 Simon kalder det mit nye “surfer-hr” hæhæh 🙂

Gitte

Sikke mange fine outfits 😊 Jeg kan især godt lige buksedragterne fra & Other Stories og Selected – den sidste har jeg også kig på; de har den ikke i min nærmeste Selected-butik, og jeg synes det er svært at købe buksedragter online (der er alt for mange steder de skal passe), så måske skulle jeg lave en lille sommerferieudflugt til anden butik 😉

Emma Martiny

Hej Gitte 🙂 Jeg synes faktisk, at denim buksedragen er ret tilforladelig, da den sidder forholdsvist løst og så strammer man den ind i taljen. Så hvis jeg var dig, ville jeg give den et skud. Jeg er i hvert fald vildt glad for min 🙂

Dina

Der var tasken jo, den er SÅ lækker! 😀 Og hvor ser du godt ud! Buksedragten fra Selected og “halskluden”, synes jeg er ekstra fint. Knus

Emma Martiny

Jaaa, den er SÅ lækker. Og bliver kun pænere af at blive brugt 🙂

Ida

Hvor har du mange fine buksedragter 🙂

Emma Martiny

hæhæ, jeg ELSKER buksedragter 😛

Emma

Ååh noget fint tøj du har på 😍 tak for masser af god inspiration 👍 mit yndlingsoutfit er nok asos-buksedragten, og så elsker jeg også modellen, du har dine hvide birkenstock i 😊

Emma Martiny

Tak, Emma! 🙂 De hvide Birkenstock er mine favoritter her om sommeren – de er super rare at have på, og jeg kan gå og gå og gå i dem (hvilket jeg ikke kan på samme måde med den anden model, der ikke sidder helt så godt fast på foden). Den anden dag gik Simon og jeg en lang tur på 20 km, og jeg havde slet ikke ondt i fødderne efter 🙂

Thea //Nordrobe.dk

Ej, men hvor er du altså bare velklædt. Særligt nr. 5 og 7 😍

Emma Martiny

Du er sød, Thea! Tak 🙂

Emelie

Så fin!!! Hvilken strl har du ASOS buksedragten (den beige) i?? Synes buksedragter er vildt svære, og jeg er tilmed ret høj, så vil gerne sikre mig, den ikke stumper på den helt fjollede måde hvis jeg bestiller den hjem 😀

Emma Martiny

Jeg har en 36, og det er det, jeg plejer at bruge :-*

Camilla

Hvor er det bare nogle fine sommersager ❤️ jeg elsker også jumpsuits og må simpelthen eje den sandfarvede. Må man spørge hvordan den er i størrelsen? Synes altid det er så svært når man ikke kan prøve det på 🙈

Emma Martiny

Den er også bare så fin 🙂 Jeg synes, den er helt standard i størrelsen. Jeg har en 36, og det plejer jeg også at bruge 🙂

Anne

Alle dine outfits klæder dig så godt, og især din hvide kjole med blå print fra Moves er virkelig fin! Toppen fra ASOS på det sidste billede, har jeg lige selv bestilt hjem 🙉

Emma Martiny

Tak søde Anne! 🙂 Du blive så glad for toppen. Den er især god på varme sommerdage, fordi den er så let i stoffet 🙂

Nicoline

Smilie, smukke Emma. Har du fået farvet hår?
Generelt har du jo så fint tøj, og jet elsker, hvordan du altid lige dresser det op med smykker, hat, fine læber og lignende. Mine yndligs her må være denimdragten og den sandfarvede buksedragt. Jeg har altid så svært ved at finde buksedragter, der passer, da jeg har kooorte ben, men det ser jo så fint ud 😉

Emma Martiny

Hej Nicoline 🙂 Yes, jeg har fået lavet lyse striber. Eller “surfer-hår” som Simon kalder det, hæhæ 🙂

LEAVE A

comment