Kategorier: Alle blogindlæg

Min makeup-rutine

17 COMMENTS
SHOW
HIDE
Line

Hej Emma!
Din makeuprutine giver super inspiration og dejligt med nogle tips👍🏼 men jeg oplever at benefit tinten giver mega tørre læber.. gør den også det ved dig?🤔

Emma Martiny

Hej Line 🙂 Nej, det oplever jeg ikke, jeg kan slet ikke mærke, at jeg har den på 🙂

Mathilde

Hej Emma 😊
Super skønt med en makeup-rutine video. Du er altid så smuk!
Jeg er nysgerrig på, hvad grunden er til, at du bruger rosenvand først?
Derudover har jeg, så sent som i sidste uge, overvejet at købe Benefits tint, fordi jeg har set dig bruge den, men jeg synes alligevel, da jeg stod med produktet i hånden, at det virker meget kunstigt og som knap så rent et produkt. Hvad er dine tanker om det og har du stødt på nogle produkter, som kan nærme sig, men som er renere? 😊

Emma Martiny

Hej Mathilde 🙂 Du er sød, er du <3
Jeg bruger rosenvand, fordi det beroliger min hud og virker som en form for skintonic 🙂
Altså jeg ville helt sikkert foretrække kun at bruge øko og naturlige produkter, men samtidig skal produkterne også bare fungere. Så indtil jeg finder et produkt, der fungerer lige så godt, kommer jeg nok ikke til at skifte tinten ud 🙂

Anne

Hej Emma
Jeg kender godt det med at sværge til sine favoritter og ikke rigtigt stole på, at andre produkter kan gøre det bedre 😉 Du nævner, du gerne vil finde en concealer uden alt muligt halløj i. Jeg har selv prøvet mig frem, og jeg er faldet for Nilens Jord Liquid Concealer. Den fås også i en variant med to ender, hvor den ene ende er med en flydende og den anden med en fast concealer-pen. Jeg har også tidligere været rigtig glad for Elizabeth Ardens Ceramide Lift and and Firm. Den har en dejlig cremet og luftig konsistens, men er desværre ikke så “ren” ingrediensmæssigt … 😊
Knus Anne

Emma Martiny

Hej du <3
Jeg har også tidligere brugt concealeren fra Nilens Jord, men læser man ingredienslisten på deres produkter, er de faktisk slet ikke så "rene", som man skulle tro, når man ser indpakningen. Og så synes jeg bare, at den jeg bruger nu, er meget bedre 🙂

Emma

Hej Emma. Har du mon købt den der “mist” med rosenvand et sted i Aarhus? 😄

Emma Martiny

Hejsa Emma 🙂 Ja, i Ganefryd 🙂

Sarah

Hej Emma

Kan man kun se videoen, hvis man har en Instagram-profil?

Emma Martiny

Du kan gå ind på http://www.instagram.com/emmamartiny
Der er et lille IGTV ikon under min profiltekst 🙂

Sarah

Jeg kan stadig ikke se ikonet nogen steder, så jeg tænkte, at man nok skal have en profil. Ellers må jeg have briller, det er selvfølgelig også en mulighed.

Malene

Hej
Jeg kan ikke finde ud af, hvor jeg kan se videoen. Skal man mon have en instagramprofil for at se din IGTV? Det har jeg nemlig ikke 🙂

Emma Martiny

Du kan gå ind på http://www.instagram.com/emmamartiny
Der er et lille IGTV ikon under min profiltekst 🙂

Mette H.

Hej søde Emma! Skønt at se dig lege med IGTV! Jeg er lidt nysgerrig på, hvordan du bruger din faceroller – måske en idé til din næste film/story 😉
God sommer! Kh Mette

Emma Martiny

Hej du 🙂 Det kommer jeg helt sikkert til at dele engang efter sommer. KH

LEAVE A

comment