September // Frem & tilbage

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Marianne

Det lyder som dejlige planer for den næste måned, særligt Berlin.
Jeg glæder mig til at få rigtig hul på min specialeproces, og få en hverdag igen – hvor kedeligt det end måtte lyde. Derudover glæder jeg mig til at nyde blå septemberhimmel på min altan, gåture i Risskov og masser af yoga og venindetid.

Emma Martiny

Sådan kan jeg også godt have det. Der er noget trygt og rart ved hverdagen, når der også er tid til at nyde gode ting som dem, du har at se frem til <3

Anne

Hej Emma ❤️
Dine frem og tilbage-indlæg elsker jeg at læse for ligesom at få en opfriskning – og så bliver det jo helt tydeligt, hvor hurtigt tiden går! Det er alt for længe siden, jeg har lavet dine tundeller, så det må jeg hellere få lavet om på. Jeg vender ofte tilbage til dit indlæg om søvn, når jeg synes, min egen trænger til et ‘boost’ og en kærlig hånd. Sidst, men ikke mindst, er dine morgenmøder også et vildt godt format, som er hyggelige at starte dagen med 😊

Emma Martiny

Hej du <3
Tiden går SÅ stærkt. Det er virkelig spøjst at bikse de her indlæg sammen, for på den ene side synes jeg, det hele er sket i sidste weekend, og på den anden side minder det mig om, hvor meget der kan se på bare et år.
Det er virkelig dejligt at høre, at mit gamle indhold stadig har en værdi for dig.
Knus

JanniChristiane

Som tiden dog går! Men fedt med et lille recap, og jeg er især blevet inspireret på madfronten. Dine opskrifter ser altid så mundvands fremkaldende ud, så det er vidst på tide, at eksperimentere i køkkenet igen 🙂

Linea

Det lyder også som en skøn september du går i møde! Jeg er lige startet på 1. semester af psykologi, så der er både faglighed og festligheder til den store guldmedalje. Og så plejer jeg at gå den kolde tid i møde med storindkøb i helsekosten, så lageret kan fyldes op, og energiniveauet sættes op nu hvor dagene bliver lidt kortere <3

LEAVE A

comment