Små ting

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida

What-Mattias Hundsboll og dig?! Hvad skal I filme? Hvad er jeg gået glip af!

Emma Martiny

Følg med på Instagram, hæhæ 🙂

Siff

Ah, det er så træls med de der ‘følg med på Instagram’ som er på alles blogs. SoMe fylder allerede alt for meget i vores liv, så jeg forsøger at begrænse det. Når man så aktivt finder du af, at man går glip af ting, fordi det ikke bliver delt på ‘hovedmedierne’ føler man sig egentligt udenfor… Pointen er: hvorfor skal vi sprede alting sådan ud, så man skal følge med alle medier? Det er stressende!

Emma Martiny

Hej Siff 🙂 Jeg kan godt forstå dig, tro mig – men samtidig er der jo mange, der elsker Instagram, men som synes, at blogs er alt for tidskrævende.

Camilla

Hej Emma. Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for at du er så inspirerende på alle dine platforme. Både din blog, podcast og Instagram formår alle at inspirere mig og efterlader mig med en wauw-følelse og en beundring af dig og alt det du udretter.

Jeg er af en af de læsere, som sjældent kommenterer, men jeg har et spørgsmål ang. jeres flotte, flotte kalender. Sagen er den, at jeg har købt den for i år men jeg er virkelig dårlig til at få den brugt. Jeg bruger altid telefonen som kalender og det vil jeg gerne væk fra og blive mere analog på det punkt. Mit andet problem er, at jeg ofte ikke skal ret meget i løbet af dagen og derfor ikke kan fylde siderne ud med planer. Jeg er studerende og bruger det meste af tiden på at læse og gå til forelæsninger. Så jeg tænkte på, om du har nogle fif og gode råd til hvordan jeg kan blive bedre til at bruge kalenderen, men også hvordan jeg kan fylde dagene ud (eller næsten ud i det mindste), når jeg som sagt ikke foretager mig så meget forskelligt i løbet af dagen?

Jeg vil nemlig rigtig gerne også købe den nye kalender, det er uden tvivl den flotteste på markedet og jeg vil så gerne blive bedre til ikke at bruge telefonen til alt.

Igen, tusind tak for evig inspiration – jeg bliver altid inspireret og får noget at reflektere over ☺

Det blev vidst en meget lang kommentar, det beklager jeg 😊

Emma Martiny

Kære Camilla 🙂 Tusind tak for de søde ord. Beklager, at jeg ikke har fået vendt tilbage til dig før nu, men jeg har været på farten de sidste to dage, som du måske har opdaget på IG. Jeg har fået alle de kommentarer, du har lagt, jeg skal bare godkende dem først, og det gør jeg først, når jeg har tid til at skrive et ordentligt svar – bare så du ved det til en anden gang 🙂

Vi kommer helt sikkert til at dele inspiration til, hvordan man kan bruge kalenderen ovre på Atelier Aarhus’ Instagram profil. Ellers kan du også se denne video, hvor jeg fortæller om, hvordan jeg bruger den (det har dog ændret sig lidt, så jeg må hellere få lavet en ny video snart): https://www.youtube.com/watch?v=RoaSt2hxlIc

Jeg er så glad for, at du overvejer at købe vores kalender og igen tak for de søde ord <3

Camilla

Hej igen! Det vil jeg helt sikkert holde øje med, så 🙂
Ej, jeg beklager virkelig at jeg sendte den så mange gange. Jeg plejer at kunne se kommentaren, når den er sendt også står der bare ‘Venter på godkendelse’. Derfor troede jeg der var noget galt, da jeg ikke kunne se den her og derfor prøvede jeg igen. Det beklager jeg virkelig, jeg ville ikke spamme dig med mine kommentarer (indsæt abe-smiley der holder sig for øjnene) 😀

Tak for dit svar og ha’ en skøn dag! 🙂

LEAVE A

comment