Guide til matcha // Hvordan laver man matcha latte (IGTV)

5 COMMENTS
SHOW
HIDE
Denise Amanda

Hej Emma
Det ser bare så lækkert ud, men for et par år siden prøvede jeg en matcha latte på en cafe, og det er en underdrivelse når jeg siger, at jeg synes det smagte dårligt. Jeg har derfor ikke prøvet det siden. Nu kan jeg godt selv lide, at eksperimentere med superfood og helseprodukter – jeg er på barsel, og er derfor næsten afhængig af min morgenkaffe. Jeg gad dog godt kunne bytte den ud – bare en gang imellem, med noget lidt mere næringsrigt.
Synes du vitterligt det smager godt? I såfald, er der så forskel på matcha, og tilføjer du evt. noget som også giver lidt til smagen, og måske gør den der tang/rådden-spinat-smag mindre gennemtrængende? Håber du forstår hvad jeg mener 😉
Hilsen en som gerne vil lære at drikke det 😅

Emma Martiny

Hej du 🙂
selvfølgelig kan jeg lide den – ellers ville jeg ikke drikke den hver morgen 🙂 Som jeg også nævner i videoen, er det vigtigt, at man vælger matcha af høj kvalitet, da det ellers smager meget bitters. Men altså det er jo grøn te, så hvis du ikke kan lide smagen af te, er matcha nok bare ikke lige noget for dig 🙂

Iben

Hej Emma
Er først for nyligt begyndt at følge med her, og hvilket fantastiks univers du har. Jeg elsker det lyse og naturlige udtryk, og de skønne farver, og dine virkelig lækre billeder. Jeg glæder mig til at dykke mere ned i det, og har allerede reserveret alle dine bøger på biblioteket:)
Jeg har haft en matcha te til at ligge et stykke tid, fordi jeg ikke helt var klar over, hvordan jeg skulle gøre. Så din video var helt perfekt:)
Jeg har dog et spm. den der royal jelly, kan man kun købe den via en amerikansk hjemmeside? Jeg tænker på told og at det må være frygteligt besværligt. Men det er måske bare mig…:)
Vh Iben

Emma Martiny

Kære Iben
Tusind tak for de søde ord. Jeg håber, at du også vil synes om mine kogebøger og måske få lyst til at have dem stående i dit hjem 🙂
Jeg har kun set royal jelly på udenlandske webshops. Hivs du søger på “iherb” her på bloggen kan du finde min guide til sitet.
KH

Iben

De er allerede tilføjet på min ønskeseddel:) Har fundet en dansk honning med både gele royal og pollen, dog ikke helt så kraftig, men så er den til gengæld lokal:)

LEAVE A

comment