Video: Min uge // En vlog fra min hverdag

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Nanna

Hej!
Fint indlæg 🙂
Hvor er musikken fra ? Den er virkelig dejlig og ville passe perfekt til min søndag.
God søndag

Emma Martiny

Hej Nanna 🙂 Tak! Den er fundet på epidemicsound.com 🙂

Anne

Åh, du er så god til at lave vlogs 😊 Her for tiden, når jeg går eller løber om Brabrandsøen, bliver jeg også fristet af alle de lækre æbler. Jeg har endnu ikke samlet nogle og taget dem med mig, for jeg har været bange for, at de er giftige, haha. Men det skal jeg vist ikke bekymre mig om 😊

Emma Martiny

Tak søde Anne :-* Og spis du bare løs af æblerne! De er SÅ gode 🙂

Anita

Rigtig god vlogs 👍🏻
Du er bare så inspirerende og dygtig. 👏🏻👏🏻
Igår lavet jeg butterbean gnocchi m pesto mega lækker.
Og her til eftermiddag kokosmuffins m mandler og chokolade. 😋
God uge til dig også.

Emma Martiny

Tak Anita! 🙂 Det gør mig bare så glad at høre, at du har glæde af mine opskrifter.

LEAVE A

comment