Kategorier: IGTV, Video

Favoritter fra september (IGTV)

5 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sofia

Jeg skal da vist lige kigge efter Lululemon, når jeg skal til Berlin i slutningen af måneden 😍 og så tænkte jeg på, om du har nogle anbefalinger til Berlin? Gode cafeer og kaffe? Synes altid du poster så mange lækre ting på IG, så gad godt at gå lidt i dine fodspor i Berlin 😉

Emma Martiny

Dét skal du! 🙂
Jeg arbejder på en Berlin-guide, så forhåbentligt kan jeg nå at have den færdig, inden du skal afsted :-*

Sofia

Jeg krydser fingre! Indtil videre har jeg gemt alle dine opslag fra caféer i Berlin i en samling på instagram <3

www.mettem.dk

Lululemon er jo helt fantastisk! Jeg har også lige købt ny løbejakke derfra. Jeg har næsten lyst til at gå med den 🙂

Emma Martiny

Det er nemlig SÅ lækre ting, de laver 😀

LEAVE A

comment