Dampet torsk med søde kartofler & feta

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Camilla Kirstine

Jeg er vild med Mattias, som jeg synes er noget af et positivt energibundt og ikke mindst er jeg vild med dig, så jeg glæder mig til at følge med !
Personligt er jeg vokset op med at drikke sødmælk og at anvende RIGTIG piskefløde i madlavningen. Og som du siger, hellere lidt med godt. De gode råvarer er vejen frem og jeg synes virkelig det giver en fantastisk velsmag at anvende fløde i maden. Også selvom det kun er en anelse. I al fald kan jeg tydeligt smage forskel på dét også en ret med nogle af fløde-alternativerne. Dem bruger jeg ALDRIG. Men i mit barndomshjem har alle slags lightprodukter også været bandlyst og meget ildeset, så der er jeg nok lidt farvet…
Nu bor jeg selv og fløde er en fast del af mit køleskab. Men, det kan altså være mig lidt problematisk at undgå madspild i mit lille 1-mands-køkken ift. piskefløde. Fx skriver du jo også her at der kun skal bruges ‘et skvat’ fløde… Men hvad gør man så med det resterende, hvis man fx ikke forventer at kunne få der brugt de følgende dage? Det problem står jeg virkelig ofte i og jeg kvier mig hver gang jeg må smide sur fløde ud der ikke er blevet brugt..

Emma Martiny

Hvor er du sød, Camilla Kirstine 🙂
Et mega smart tip er at fryse fløde ned i isterningeposer. Så kan du tage et par isterninger eller tre op, når du fx laver en suppe, og bare smide dem direkte i gryden.

Zasja

Hvad hvis man vil undlade hvidvin? Hvad er alternativt?

Emma Martiny

Du kan tilsætte boullion + citronsaft eller æblecider 🙂

LEAVE A

comment