Budgetvenlig og sund frokostsalat til hele ugen // Meal prep (video)

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Helene

Jeg er vildt glad for denne slags opskrifter og hverdagsmads-tips 🙂 Det er jo egentlig super simpelt, og sundt og lækkert. Jeg er begyndt på “voksen-job”, men endnu ikke på fuldtid, så jeg tjener ikke så godt endnu. Og for mig er kantinen kun en nødløsning til dage, hvor jeg slet ikke nåede at lave madpakke hjemmefra. Kantinen på mit job er ikke så god, så jeg synes ikke man får særlig god mad for pengene. Jeg er meget gladere for at have en sundere madpakke med. Tak for mange gode mad-tips!

Emma Martiny

Dejligt at høre, Helene! 🙂 Ofte får man jo netop ikke særlig god og særlig meget mad for pengene.

Michelle

Åh det kommer som kaldet Emma! Jeg vil gerne leve sund(ere) men tid og overskud rimer ikke på mor til en på 1 år og studie. Så tak for at sende noget nemt hurtigt og billigt ud til os. Det skal helt sikkert prøves og jeg har netop på det sidste tænkt over at jeg så gerne vil ha noget salat ind i min kost men at jeg synes det er så svært at få til at gå op med forældre livet.

Emma Martiny

Så godt at høre, at opskriften også virker overskuelig for en mor + studerende. Jeg krydser fingre for, at opskriften bliver et hit <3

Anne

Super fedt indlæg, Emma. “Ja tak” til flere af dem! Noget af det bedste ved efteråret er netop rodfrugter, da de er alsidige og – ligesom du viser opskriften – både er lækre rå og bagte. Jeg havde slet ikke tænkt over, at linser kan indgå på forskellig vis i samme måltid. Det er et tip, jeg tager til mig. Og apropos helsekost; jeg var på jagt efter din anbefalede timian-te nede i Ren Kost tidligere i dag (dog uden held, men jeg fandt et alternativ). Jeg endte med at studere hele hylden med te, og wupti havde jeg brugt 45 minutter derinde 😉

Emma Martiny

Hej Anne 🙂 Jeg har købt teen i en helsekost i Berlin, så lige præcis dén fåes ikke i DK (kun på nettet). Men jeg er sikker på, at de også har andre gode udgaver af timian-te med lakridsrod 🙂

Emma

Hvor er det dejligt, at du sætter fokus på sunde opskrifter, der er overskuelige både tidsmæssigt og økonomisk! Er helt vildt med dine opskrifter! Du har især inspireret mig til at spise masser af bagte grøntsager med tahin-dressing! Tak for det arbejde du laver! 🙂

Emma Martiny

Så godt at høre, Emma <3 Og bagte grøntsager med tahin er jo bare det bedste, hæhæ 🙂

LEAVE A

comment