OM EMMA

MG_7185Billede af Mathilde Photography

Pænt goddag!

Mit navn er Emma Martiny. Velkommen til min livstilsblog, hvor jeg deler øjeblikke fra hverdagen, sunde, lækre opskrifter, rejseguides samt sniksnak om alt fra pæne kjoler til dét at være en ung kvinde i 20’erne.

Mit blogunivers er feminint, festligt og hjemligt samt en kærlig opfordring til, at vi bør gøre os umage med og glæde os over de små ting – hvad end det gælder madlavning, indretning eller hudpleje. Samtidig ønsker jeg at fremprovokere gå-på-mod, skaberlyst og fællesskab, ved at dele mine egne iværksættereventyr og historier om (særligt unge kvinder), jeg beundrer.

Udover at skrive på bloggen her, deler jeg min store passion for madlavning i mine kogebøger. I Skønne salater & vidunderligt tilbehør (2015) findes et væld af salater, der gør grøntsagerne til stjernen på spisebordet. Bogen er nu i fjerde oplag, og jeg er utrolig glad for, at min kærlighed til salater deles af så mange. I Herlig & ærlig mad (2016) udvider jeg mit madunivers med måltider til både morgen, middag og aften. Retterne sammensættes af velkendte, sæsonprægede ingredienser, der bliver tilberedt på nye og overraskende måder. Det er hjemmelavet, sund mad med et twist, der både kan imponere gæster, sætte rammen om en gang mig-tid eller fungere på farten. I 2017 udkommer min tredje kogebog Fabelagtige fristelser, der vil være fyldt med 100 søde opskrifter med mindre sukker og mere smag.

KONTAKT
Emma Martiny
emmamartiny@atelieraarhus.com

SAMARBEJDER
Kontakt info@buzzanova.com for kommercielle samarbejder

SOCIALE MEDIER
Youtube: www.youtube.com/user/emmamartinydk
Instagram: www.instagram.com/emmamartiny
Facebook: www.facebook.com/emmamartinyblog
Pinterest: www.pinterest.com/emmamartiny